Energieleveranciers Loenen aan de Vecht Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €405 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Loenen aan de Vecht vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel speciale kortingsacties die je niet via de website van bijvoorbeeld Eneco of HVC ontvangt. Het oversluiten gaat handig en is zo gepiept. Hier vind je praktische toelichtingen en tips voor het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Loenen aan de Vecht

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Loenen aan de Vecht? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast geven de meeste aanbieders een flinke welkomstkorting voor overstappers. Dit kan zelfs oplopen van €120 t/m €210. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Voorst.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om best een moeilijke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Loenen aan de Vecht juni 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Vervolgens volgt een overzicht met de beste energiebedrijven. Jij kiest handig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time doorgevoerd. Tips gebruiken bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder tref jij het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.825 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 2.025 m³

Alle pakketten

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot aan Vandebron.

Makkelijk besparen op energie

Vergelijk alle contracten op prijs. Besparingen tot wel €255 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Loenen aan de Vecht

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Middels onze zoekmachine kan men meteen energieprijzen Loenen aan de Vecht vergelijken. Vul postcode + huisnummer + energieverbruik in en vind eenvoudig de goedkoopste leverancier. Aanvullende info over een bepaald pakket? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan rechts en ontdek eenvoudig de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Eindhoven afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Loenen aan de Vecht?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Utrecht)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Loenen aan de Vecht juni 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Loenen aan de Vecht? Hier check je een tabel met beschikbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Essent, NLE en natuurlijk ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, Qurrent uitgaande van een verbruik van 2250 kWh t/m 3000 kWh stroom en 700 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energiemaatschappij? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: controleer ten alle tijde de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Loenen aan de Vecht. Als je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande leverancier. Aan de hand daarvan tref jij de prijzen en regelgeving (onder andere regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, aansluitkosten: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Het huidige pakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: ga je verhuizen? Dan moet je zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Gewoonlijk moet dit enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar het kan ook best twee weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Loenen aan de Vecht. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Tevens krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energiemaatschappij. Lees verder over “actie van Innova Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Voorbeelden zijn gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). De meeste energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven halen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor op het dak of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook je overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Stichtse Vecht.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Atag, Intergas, Nefit of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Utrecht.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik kan verlagen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op het vervuilen van de aarde. Koop specifiek zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Loenen aan de Vecht

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Loenen aan de Vecht en bezuinig op gas en licht!