Energieleveranciers Leunen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Leunen vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt snel de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je vind hier alle unieke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Budget Energie of HVC kunt gebruiken. Overstappen gaat eenvoudig en is zo gepiept. Hieronder bekijk je functionele details en adviezen t.b.v. het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Leunen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Leunen? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met aspecten als: stroom- en gas consumptie en postcode. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: het telt allemaal mee. Daarnaast hanteren sommige aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €130 – €285. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Vethuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met een aardig gecompliceerde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Leunen mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Daarop vind je een lijst met beschikbare energie aanbieders. Je ontdekt à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Hulp nodig bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op deze pagina tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type huis Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.950 kWh 750 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.675 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 2.050 m³

Complete vergelijking

Alle bekende partijen vergelijken. Van DELTA tot Pure Energie.

Altijd de laagste prijs

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €475 per jaar.

Probleemloos overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Leunen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door de vergelijker kan je meteen energieprijzen Leunen vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruiksgegevens in, en bekijk onmiddellijk het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaald contract? Klik dan op de merkpagina. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en check rap de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Echten afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Leunen?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Leunen mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Leunen? Op deze pagina check je een ranglijst van meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, NLE, Vattenfall, Eneco en natuurlijk Qurrent, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie met een verbruik van 2200 kWh tot 2750 kWh stroom en 950 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Kijk uit: bekijk uiteraard de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Leunen. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe organisatie. In deze mail of brief zie je de overeengekomen kosten en condities (bijvoorbeeld verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Als je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze periode mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Jullie actuele energiecontract wordt stopgezet. Normaliter krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige aanbieder. Gewoonlijk gebeurt dit een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 2 weken na de overstap. De nieuwe energieaanbieder communiceert dit weer richting jouw oude maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Leunen. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon corrigeren. Tevens krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “aanbiedingen van MAIN Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn opties zijn zonne-energie en windenergie. Veel energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De bedrijven reserveren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Venray.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Vaillant, Remeha, Nefit, Intergas of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in schone windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder leveranciers is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Wat ook in opkomst is: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer jij de energievraag minimaliseert levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Leunen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Leunen en bespaar op gas en licht!