Energieleveranciers Lemiers Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Lemiers vergelijken is gemakkelijk middels onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle unieke welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij bijv. Fenor en Vrijopnaam kunt vinden. Het oversluiten gaat handig en zonder problemen. Op de site doorzoek jij nuttige informatie en handreikingen ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Lemiers

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Lemiers? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van indicatoren zoals: verbruik (kWh en m3) en woning. Ook moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dat bepaalt maar voor een deel de energierekening. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: opslag duurzame energie, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens bieden sommige leveranciers een aantrekkelijke welkomstkorting bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €150 tot €250. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Velserbroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met nogal een gecompliceerde berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Lemiers april 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Aansluitend volgt een tabel met beschikbare energiemaatschappijen. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten doorgevoerd. Hulp nodig bij het doorgeven van je gas & licht gebruik? Op deze pagina bekijk jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 bewoner 2.000 kWh 625 m³
2 personen 2.450 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle populaire partijen vergelijken. Van Clean Energy tot NLE.

Besparen op de energienota

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen tot wel €355 per jaar.

Gelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Lemiers

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiecontract? Dan zit je hier helemaal goed! Geholpen door onze tool kunnen jullie onmiddellijk energieprijzen Lemiers vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruik in, en selecteer vlug de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zeker pakket? Bekijk dan de merkpagina. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en vind direct de duurzaamste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Eagum afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Lemiers?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Lemiers april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Lemiers? Hier doorzoek jij een tabel met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice maar ook Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie op basis van een verbruik van 1900 kWh t/m 4500 kWh stroom en 800 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument kies je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: controleer altijd de voorwaarden van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Lemiers. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen aanbieder. Hierin vind jij de geldige tarieven en extra regels (zoals regiotoeslag, leveringkosten, verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Je werkende energiecontract zal worden opgezegd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan in de regel het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande leverancier. Dikwijls moet dit een paar dagen voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot twee weken na de overstap. Jouw toekomstige aanbieder zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Lemiers. Hiervoor krijg je een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd aanpassen. Daarbij krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “aanbiedingen van Engie“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zon en wind (energie). Het gros van de maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De aanbieders halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of gaan voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. In ruil krijg je een redelijke vergoeding in de gemeente Vaals.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig in vergelijking met Vaillant, Intergas, Remeha, AWB of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Meer hierover kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Zodra je het verbruik van energie weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Lemiers

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Lemiers en bespaar op gas en licht!