Energieleveranciers Leidschendam Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €375 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Leidschendam vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Met veel exclusieve welkomstacties die jij niet via de normale weg bij bijv. E.ON en Innova Energie kan afsluiten. Overstappen van energie gaat moeiteloos en zonder problemen. Op deze website vind je praktische informatie en handreikingen ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Leidschendam

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Leidschendam? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier aan te duiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van indicatoren zoals: stroom- en gas consumptie en postcode. Ook moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: regiotoeslag, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien verstrekken sommige maatschappijen een royale welkomstkorting als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €115 tot €280. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Veessen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Je hebt te maken met nogal een complexe calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Leidschendam juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Hierna vind je een opsomming met de meest voordelige energiecontracten. Jij kiest meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Moeite bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 bewoner 1.950 kWh 600 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.125 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 2.000 m³

Alle pakketten

Alle gangbare partijen vergelijken. Van DELTA tot UnitedConsumers.

Bekijk het goedkoopste pakket

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €315 per jaar.

Razendsnel overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Leidschendam

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij onze speciale vergelijker kun jij eenvoudig energieprijzen Leidschendam vergelijken. Voer je adres en verbruik in, en bekijk eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer weten over een zekere leverancier? Dat is te vinden in de merkpagina. Profiteer nu van de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en vind snel de beste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Drouwenermond afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Leidschendam?

 1. Voer jouw locatie in (Zuid-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Leidschendam juli 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Leidschendam? Op de site check je een ranglijst van veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Essent, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice maar uiteraard ook Qurrent, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1850 kWh tot 2700 kWh stroom plus 1300 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij in control naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw huidige leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: controleer ten alle tijde de condities van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Leidschendam. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de gekozen organisatie. Hierin zie je afgesproken prijzen en condities (denk aan regiotoeslag, vastrecht, opslag duurzame energie, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

2 weken bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je vorige pakket wordt stopgezet. In de regel draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf doorgaans het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energiemaatschappij. Normaal gesproken dien je dit te doen vlak voor het moment van overstappen, maar het kan ook best twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” maatschappij communiceert dit weer richting de eerdere energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Leidschendam. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Daarnaast krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “aanbiedingen van Anode Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. De meeste maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De leveranciers bestellen zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Leidschendam-Voorburg.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Op die manier verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Vaillant, Intergas, AWB, Atag of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Een windturbine levert schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je het verbruik van energie reduceert levert dat een besparing op. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Leidschendam

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Leidschendam en betaal minder voor gas en licht!