Energieleveranciers Leiderdorp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Leiderdorp vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je bekijkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Ontdek tijdelijke acties die je niet op de reguliere manier bij bijv. Energieflex of NLE kunt vinden. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en is zo gepiept. Op energieleverancieractie.nl bekijk je praktische informatie en handreikingen t.b.v. het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Leiderdorp

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Leiderdorp? Het is onmogelijk één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en postcode. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook schenken enkele leveranciers een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €175 tot €250. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Veere.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aanzienlijk flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Leiderdorp mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Daarop volgt een tabel met relevante energiebedrijven. Je vindt zo simpel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Hulp nodig bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl check je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoon 1.850 kWh 725 m³
2 bewoners 2.125 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.200 kWh 2.050 m³

Complete vergelijking

Alle bekende providers vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan Qurrent.

Bekijk het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Besparingen mogelijk tot €365 per jaar.

Een snelle overstap

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Leiderdorp

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kun je ogenblikkelijk energieprijzen Leiderdorp vergelijken. Vul postcode + huisnummer + stoom/gas verbruik in en vind direct de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaald pakket? Dat is te vinden in de overkoepelende merksite. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en achterhaal à la minute de beste of meest goedkope energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Drouwen afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Leiderdorp?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Leiderdorp mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Leiderdorp? Onder dit stukje vind jij een lijstje met meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Vattenfall, Pure Energie, Essent, Eneco en ook Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 2000 kWh t/m 2600 kWh stroom en 1200 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig bepaal je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: bekijk wel de voorwaarden van het huidige contract. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Leiderdorp. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande energiemaatschappij. Hierin vind jij de prijzen en extra regels (zoals netbeheerkosten, verbruikskosten, aansluitkosten, energiebelasting, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Je huidige gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” aanbieder. Normaliter gebeurt dit vlak voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot twee weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieleverancier speelt de standen door aan de eerdere leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van je nieuw gekozen energiemaatschappij in Leiderdorp. Het is nog even wachten op een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon bijstellen. Bovendien ontvang je de eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “aanbiedingen van Allure Energie“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Denk aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De twee meest interessante opties zijn zonne-energie en windenergie. De meeste maatschappijen werken hier dan ook graag mee. De bedrijven importeren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Leiderdorp.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Vaillant, Intergas, AWB, Atag of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elk energiecontract werkt met deze vorm van groene stroom. Details per aanbieder kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw energieconsumptie minimaliseert kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de uitstoot van CO2. Houd rekening met apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Leiderdorp

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Leiderdorp en bespaar op gas en licht!