Energieleveranciers Leens Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €475 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Leens vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek tijdelijke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij bijv. DELTA en Noordelijk Lokaal Duurzaam kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en vlug. Op deze website doorzoek jij nuttige informatie en tips t.b.v. het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Leens

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Leens? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van factoren als: gas- en stroomverbruik en locatie. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de energierekening. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder gunnen flink wat aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €155 tot +/- €200. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Vasse.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aardig flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Leens juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Nadien vind je een tabel met relevante energie aanbieders. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Moeite bij het invoeren van jullie energieverbruik? Hier vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 625 m³
2 personen 2.100 kWh 1.075 m³
Familie (1 kind) 2.875 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.100 kWh 2.075 m³

Complete vergelijking

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van E.ON tot aan Powerpeers.

Bekijk het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Bespaar tot wel €265 per jaar.

Probleemloos overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Leens

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Via energieleverancieractie.nl kan men binnen no-time energieprijzen Leens vergelijken. Geef je woongegevens en ook verbruik in, en bekijk onmiddellijk het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaald contract? Ga dan verder naar website van de aanbieder. Check nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en signaleer à la minute de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Driezum afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Leens?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Leens juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Leens? Hier vind je een tabel met standaard pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Vattenfall maar ook Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Budget Energie met een verbruik van 2100 kWh t/m 2850 kWh stroom en 1100 m3 tot 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: check zeker even de kleine lettertjes van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Leens. Wanneer je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de gekozen organisatie. Aan de hand daarvan lees jij de prijzen en regelgeving (denk aan verbruikskosten, vastrecht, energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie huidige energiecontract wordt beëindigd. Gewoonlijk doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: krijg je een andere huis? Dan moet je zelf normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande maatschappij. In de regel dien je dit te doen iets voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 15 dagen nadat het contract is ingegaan. De toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting de “vroegere” aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Leens. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Bovendien ontvangen jullie een overzicht + eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “energie via Enexis“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste keuzes zijn zon en wind (energie). De meeste energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De leveranciers bestellen zonnestroom en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken maar ook je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Ook wel bekend als salderen. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente De Marne.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Vaillant, Intergas, Atag, Remeha of Nefit ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in schone windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: een deel van een windmolen kopen in provincie Groningen.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra jij de energievraag weet te verkleinen kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Leens

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Leens en betaal minder voor gas en licht!