Energieleveranciers Driezum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €345 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Driezum vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt direct de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel tijdelijke aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Eneco en MAIN Energie kan scoren. Overstappen gaat makkelijk en vlug. Hier vergaar je praktische toelichtingen en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Driezum

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Driezum? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier aan te duiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: energieverbruik en woonplaats. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook geven de meeste leveranciers een flinke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €95 tot +/- €285. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Nijland.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is nogal een complexe calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Driezum juli 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Hierna volgt een opsomming met de goedkoopste energiecontracten. Je selecteert onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is binnen enkele minuten geregeld. Problemen bij het schatten van jouw verbruik? Op deze website vind jij het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Soort huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 2.000 kWh 675 m³
2 personen 2.150 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 2.025 m³

Alle organisaties

Alle gangbare providers vergelijken. Van Fenor tot en met Vattenfall.

Besparen op de energienota

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €325 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Driezum

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van de vergelijker kunnen jullie snel energieprijzen Driezum vergelijken. Vul jouw locatie en verbruik in, en zoek vlug de goedkoopste maatschappij. Meer details over een bepaald contract? Bekijk dan de merkpagina. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan hiernaast en vind vlug de “groenste” of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Wichmond afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Driezum?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Driezum juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Driezum? Op de site vind jij een tabel met beschikbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, NLE, Eneco, Pure Energie, Greenchoice maar ook ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl uitgaande van een verbruik van 2400 kWh t/m 3950 kWh stroom en 750 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland ben je vrij om te kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: check wel de opgestelde regels van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Driezum. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst krijg je de bevestiging binnen van de aankomende organisatie. In deze mail of brief lees jij alle tarieven en regelgeving (bijvoorbeeld aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw oude gas & licht pakket zal worden opgezegd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan doorgaans het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande maatschappij. Dikwijls doe je dit vlak voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar de eerdere energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Driezum. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Daarnaast incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “Qurrent gas“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Veel van de energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De leveranciers bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een redelijke vergoeding in de gemeente Dantumadiel.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs i.v.m. een Vaillant, Nefit, Intergas, AWB of Atag ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je het verbruik van energie weet te verkleinen kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Driezum

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Driezum en bespaar op gas en licht!