Energieleveranciers Kubaard Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €365 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kubaard vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft meteen de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek aantrekkelijke kortingsacties die je niet via de website van bijv. Clean Energy of Pure Energie kan afsluiten. Overstappen gaat moeiteloos en snel. Op energieleverancieractie.nl vind jij handige details en handreikingen ten behoeve van het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Kubaard

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Kubaard? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en postcode. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de energienota. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: aansluitkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Verder hanteren enkele organisaties een aantrekkelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €170 tot €275. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Strijensas.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een behoorlijk complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kubaard juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je totale jaarverbruik in. Vervolgens volgt een tabel met de meest voordelige energiecontracten. Je ontdekt simpel de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is zo gepiept. Problemen bij het inschatten van je gas & licht gebruik? Hieronder bekijk jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort huis Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.800 kWh 675 m³
2 personen 2.275 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.800 kWh 1.400 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle grote partijen vergelijken. Van Greenchoice tot en met HVC.

Besparen op je energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €255 per jaar.

Gelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Kubaard

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een goedkoop energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door onze tool kan je à la minute energieprijzen Kubaard vergelijken. Geef je woongegevens plusenergieverbruik in en selecteer binnen no-time de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaald contract? Klik dan op de overkoepelende merksite. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en vind vlug de beste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Culemborg afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Kubaard?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Kubaard juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Kubaard? Op energieleverancieractie.nl lees je een opsomming met gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Greenchoice en natuurlijk Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent berekend met een consumptie van 1900 kWh tot 3950 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw huidige energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: check wel de condities van de huidige energieleverancier. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Kubaard. Nadat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde energieaanbieder. Aan de hand daarvan vind je alle tarieven en bijkomende kosten (denk aan aansluitkosten, energiebelasting, leveringkosten, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Jouw oude gas en stroom pakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande energieleverancier. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd iets voor het moment van overstappen, echter soms ook tot 2 weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” energiemaatschappij geeft dit door aan je voormalige leverancier waarna je een eindafrekening ontvangt.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Kubaard. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd wijzigen. Daarbij incasseer je een overzicht + eindafrekening van jouw oude energieleverancier. Ga verder naar “energie vergelijken bij Powerpeers“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Maar hoe werkt groene energie nou precies? Twee veelbesproken manieren zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De organisaties bestellen zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Littenseradiel.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Remeha, AWB, Vaillant, Atag of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. In het geval je jouw energieconsumptie minimaliseert zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Kubaard

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Kubaard en bespaar op gas en licht!