Energieleveranciers Strijensas Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €395 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Strijensas vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel exclusieve welkomstacties die je niet via de website van bijv. DELTA of Vattenfall ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en snel. Hieronder vind jij bruikbare aanwijzingen en tips ten behoeve van het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Strijensas

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Strijensas? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met factoren als: energieconsumptie en adres. Verder ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen maar beperkt je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je energie jaarrekening: regiotoeslag, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, leveringkosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder bieden de meeste leveranciers een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €180 – €235. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Drempt.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: We hebben het hier over nogal een gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Strijensas mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Nadien volgt een resultatenpagina met de beste energiecontracten. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten is zo doorgevoerd. Problemen bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Hier tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 675 m³
2 personen 2.425 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.475 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 1.900 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Qwint.

Makkelijk besparen op energie

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €465 per jaar.

Direct overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Strijensas

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij onze tool kan men binnen no-time energieprijzen Strijensas vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook verbruiksgegevens in, en selecteer eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer info over een zekere leverancier? Dit vind je in website van de aanbieder. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan die je hiernaast ziet en bekijk onmiddellijk de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je huis. Vind alles uit over goedkoopste energie in Midwolde afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Strijensas?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Strijensas mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Strijensas? Hieronder lees je een lijstje met gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, NLE, Eneco, Greenchoice, Pure Energie maar uiteraard ook ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1550 kWh t/m 3950 kWh stroom en 1200 m3 tot 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Let op: bekijk uiteraard de opgestelde regels van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Strijensas. Zodra het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande energieleverancier. Hierin bekijk jij afgesproken prijzen en extra regels (bijvoorbeeld opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting: ) van het energiepakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Je huidige energiecontract zal worden beëindigd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw toekomstige maatschappij. Meestal dien je dit te doen vlak voor de datum van overstap, maar het kan ook best twee weken na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieaanbieder geeft dit door aan de eerdere maatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Strijensas. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Dit bedrag mag je gewoon verhogen. Bovendien krijg je een eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “besparen bij MAIN Energie“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags iets waar veel mensen mee bezig zijn. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonnestroom en windenergie. De meeste energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De leveranciers halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor een leuke prijs in de gemeente Strijen.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Vaillant, Nefit, Intergas, Remeha of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Zuid-Holland.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij de energievraag vermindert heeft dat direct effect. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Strijensas

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Strijensas en betaal minder voor gas en licht!