Energieleveranciers Kruiningen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kruiningen vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle tijdelijke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij aanbieders zoals Budget Energie en Leon Zeewolde kan scoren. Overstappen van energie gaat handig en snel. Op deze pagina doorzoek jij nuttige details en support ter ondersteuning bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Kruiningen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Kruiningen? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en locatie. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens geven veel bedrijven een vorstelijke welkomstkorting bij het overstappen. Deze loopt op van €90 tot +/- €245. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Tynaarlo.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: We hebben het hier over een behoorlijk ingewikkelde rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kruiningen juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + energieverbruik in. Nadien volgt een tabel met beschikbare energie aanbieders. Je ontdekt simpel de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Hulp nodig bij het schatten van jouw energieconsumptie? Hierna check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.825 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.650 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.225 kWh 2.050 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan MAIN Energie.

Flink besparen op jouw energie

Vind de goedkoopste leverancier. Je bespaart zo €335 per jaar.

Direct overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Kruiningen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiecontract? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door onze tool kun je probleemloos energieprijzen Kruiningen vergelijken. Geef je woongegevens + verbruik in, en selecteer onmiddellijk de goedkoopste leverancier. Meer details over een bepaalde leverancier? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en vergelijk eenvoudig de “groenste” of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Diever afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Kruiningen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Kruiningen juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Kruiningen? Op deze website bekijk je een aantal van meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Pure Energie, NLE maar ook Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl gerekend met een verbruik van 1750 kWh t/m 3600 kWh stroom plus 800 m3 – 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig maak je zelf uit bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met je maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: controleer uiteraard de voorwaarden van het energiecontract. Welke opzegtermijn geldt er, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Kruiningen. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen aanbieder. In deze mail of brief zie jij alle tarieven en extra regels (denk aan leveringkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Op het moment dat het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je gratis en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Opzeggen van oude contract

Dat vorige pakket zal worden opgezegd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf meestal het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Gewoonlijk wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de dag van overstappen. De toekomstige energieaanbieder stuurt de standen door naar de “vroegere” energiemaatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Kruiningen. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Daarbij krijg je te maken met een eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “energie van Enexis“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn zonnestroom en windenergie. Veel energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De organisaties halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en natuurlijk je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Reimerswaal.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Atag, Nefit, Intergas, Remeha of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines dragen bij aan volledig groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Details per aanbieder vind je in onze energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Zeeland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Kruiningen

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Kruiningen en bespaar op gas en licht!