Energieleveranciers Kreileroord Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kreileroord vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ziet probleemloos de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Met veel exclusieve welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij o.a. De Vastelastenbond of Qwint kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina vergaar je functionele informatie en handreikingen dat je kunt gebruiken bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Kreileroord

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Kreileroord? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden die echt het goedkoopste is. Dit wordt mede bepaald door jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en adres. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energiekosten. Deze bepalen maar in kleine mate je rekening voor de energie. Bekijk maar eens je jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, verbruikskosten, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook bieden enkele maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €85 tot +/- €255. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Tuitjenhorn.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft een behoorlijk complexe rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kreileroord juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Daarna volgt een lijst met de goedkoopste energiebedrijven. Je ontdekt meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Advies nodig bij het schatten van jouw verbruik? Op de site tref jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 600 m³
2 personen 2.325 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.900 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.400 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 2.050 m³

Complete vergelijking

Alle gangbare organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan NLE.

Een lagere energierekening

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €445 per jaar.

Probleemloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Kreileroord

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van onze speciale vergelijker kunnen jullie vlug energieprijzen Kreileroord vergelijken. Geef je huisnummer en postcode & verbruiksgegevens in, en selecteer snel het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en ontdek rap de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Lees nu verder over goedkoopste energie in Deurze afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Kreileroord?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Holland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en zet de oversluit procedure in gang.

Populaire energiepakketten in Kreileroord juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Kreileroord? Hieronder vind je een opsomming met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Essent, Pure Energie, Greenchoice, NLE en natuurlijk Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie met een verbruik van 2300 kWh tot 3550 kWh stroom en 1400 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land kies jij er zelf voor bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van je leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: achterhaal wel de condities van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Kreileroord. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de aankomende energieaanbieder. In dit schrijven bekijk je de geldige tarieven en kleine lettertjes (denk hierbij aan leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag, energiebelasting: ) van het energiecontract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Opzeggen van huidige energiecontract

Je lopende gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: stap je over doordat je gaat verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het contract even opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” maatschappij. Doorgaans gebeurt dit een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energiemaatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Kreileroord. Je kunt rekenen op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment aanpassen. Daarnaast incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “energie van Powerpeers“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een streven van veel mensen. Denk aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken manieren zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de energieleveranciers doen hier aan mee. De bedrijven kopen deze zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor je appartement of huis of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens je overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Hollands Kroon.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig in verhouding tot een Atag, Nefit, Vaillant, Intergas of AWB ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Een windturbine levert grote hoeveelheden windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiepakket biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Noord-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik minimaliseert zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Kreileroord

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Kreileroord en betaal minder voor gas en licht!