Energieleveranciers Klooster Lidlum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Klooster Lidlum vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel aantrekkelijke kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Energieflex en Pure Energie kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en zonder problemen. Op de site lees je toepasbare informatie en tips ter ondersteuning bij het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Klooster Lidlum

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Klooster Lidlum? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en locatie. Eveneens moet je verder kijken dan enkel de energiekosten. Dat bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten, leveringkosten, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens bieden sommige aanbieders een vorstelijke welkomstkorting als je jouw contract oversluit. In de praktijk ligt varieert dit van €85 tot €290. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Terschuur.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een aanzienlijk flinke berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Klooster Lidlum mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan volgt een tabel met de beste energie aanbieders. Je selecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is zo geregeld. Tips gebruiken bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 600 m³
2 bewoners 2.475 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.750 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.025 m³

Alle aanbieders

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Budget Energie tot Qurrent.

Besparen op de energienota

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €285 per jaar.

Gelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Klooster Lidlum

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij onze zoekmachine kan jij eenvoudig energieprijzen Klooster Lidlum vergelijken. Geef je woongegevens plusgas/licht inschatting in en zoek à la minute het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zekere aanbieder? Selecteer dan de merkpagina. Ontdek nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en overstap bonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan aan de rechterkant en signaleer onmiddellijk de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in De Weere afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Klooster Lidlum?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Klooster Lidlum mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Klooster Lidlum? Onder dit stukje doorzoek jij een opsomming met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, Eneco, NLE, Pure Energie, Greenchoice maar uiteraard ook Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie berekend met een consumptie van 1500 kWh t/m 4050 kWh stroom en 1250 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw energiemaatschappij? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Tip: achterhaal ten alle tijde de opgestelde regels van de energieaanbieder. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Klooster Lidlum. Als het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de gekozen organisatie. Aan de hand daarvan vind je de kosten en regelgeving (zoals regiotoeslag, leveringkosten, energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze periode kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jouw huidige energiepakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige energiemaatschappij. Dikwijls doe je dit iets voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 14 dagen na de overstapdatum. De nieuwe leverancier zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Klooster Lidlum. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Voorts krijg je te maken met de eindafrekening van de eerdere energieaanbieder. Bezoek nu “prijzen vergelijken van UnitedConsumers“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De twee meest interessante opties zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energieleveranciers maken hier graag gebruik van. De leveranciers kopen deze zonnestroom en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Franekeradeel.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Atag, Remeha, Vaillant, AWB of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder leveranciers doet hier aan mee. Meer hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Op het moment dat je het verbruik van energie weet te verkleinen heeft dat direct effect. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Klooster Lidlum

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Klooster Lidlum en bezuinig op gas en licht!