Energieleveranciers Kimswerd Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kimswerd vergelijken is een eitje middels onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek speciale welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij onder andere Eneco en Vattenfall kan scoren. Overstappen van energie gaat makkelijk en rap. Hieronder bekijk je praktische gegevens en support dat je kunt gebruiken bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat precies de overstapservice is, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Kimswerd

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Kimswerd? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met factoren als: verbruik (kWh en m3) en woonplaats. Verder moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, opslag duurzame energie, leveringkosten, vastrecht, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast gunnen veel aanbieders een aantrekkelijke welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €150 tot +/- €245. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Terborg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met een aanzienlijk flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kimswerd juni 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Vervolgens tref jij een lijst met beschikbare energie aanbieders. Jij kiest ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Hulp nodig bij het invoeren van jullie energieverbruik? Op de site bekijk jij het gas- en stroomverbruik van voor een aantal situaties.


Type huis Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.975 kWh 725 m³
2 personen 2.100 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 3.000 kWh 1.325 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.050 kWh 2.050 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Eneco tot aan Oxxio.

Vind het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €255 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Kimswerd

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Door gebruik te maken van de vergelijker kan men ogenblikkelijk energieprijzen Kimswerd vergelijken. Voer je adres en ook stoom/gas verbruik in en bekijk onmiddellijk het goedkoopste contract. Meer details over een zeker contract? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen hiernaast en signaleer onmiddellijk de “groenste” of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in De Mortel afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Kimswerd?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Kimswerd juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Kimswerd? Op energieleverancieractie.nl lees je een opsomming met beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, NLE, Vattenfall, Pure Energie + Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie gerekend met een verbruik van 2450 kWh tot 2550 kWh stroom en 1100 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Als consument ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jouw energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Tip: bekijk ten alle tijde de voorschriften van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Kimswerd. Op het moment dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe aanbieder. Aan de hand daarvan zie jij de prijzen en extra regels (bijvoorbeeld verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, netbeheerkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

2 weken bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie huidige contract zal worden beëindigd. Meestal draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Jij zult dan doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energieleverancier. In de meeste gevallen dien je dit te doen een paar dagen voor de overstapdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de overstap. De nieuwe energieaanbieder speelt de standen door aan je voormalige maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Kimswerd. Ze sturen jou hiervan een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment corrigeren. Voorts incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “prijzen vergelijken van Leon Zeewolde“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Veel van de energieleveranciers hebben dit al geïntegreerd. De aanbieders reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een redelijke vergoeding in de gemeente Súdwest-Fryslân.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in verhouding tot een Atag, Remeha, AWB, Vaillant of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert schone windstroom voor NL huishoudens. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. Details per aanbieder is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Op het moment dat jij de energievraag weet te beperken heeft dat direct effect. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de milieubelasting. Ga zoveel mogelijk voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Kimswerd

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Kimswerd en bespaar op gas en licht!