Energieleveranciers Kattendijke Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kattendijke vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Check alle aantrekkelijke welkomstacties die je niet via de website van o.a. Budget Energie en Vandebron kunt gebruiken. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en kost slechts een paar minuten. Hieronder bekijk je bruikbare details en adviezen ten behoeve van het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Kattendijke

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Kattendijke? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en adres. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat slechts deels de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt vastrecht, leveringkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast bieden flink wat leveranciers een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Doorgaans is dat zo’n €180 tot +/- €195. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken t Loo Oldebroek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een aanzienlijk complexe calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kattendijke juni 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Daarna doorzoek je een opsomming met relevante energiemaatschappijen. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is binnen enkele minuten gedaan. Advies nodig bij het invullen van gas en stroom verbruik? Op deze pagina vind je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Soort huis Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.975 kWh 725 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 2.100 m³

Alle leveranciers

Alle erkende providers vergelijken. Van De Vastelastenbond tot en met MAIN Energie.

Flink besparen op jouw energie

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €355 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Kattendijke

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze speciale vergelijker kun jij snel energieprijzen Kattendijke vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusverbruiksgegevens in, en zoek eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer weten over een bepaald pakket? Bekijk dan website van de aanbieder. Check nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en actiekortingen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan hiernaast en vergelijk rap de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in De Glind afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Kattendijke?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zeeland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Kattendijke juni 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Kattendijke? Op energieleverancieractie.nl check je een opsomming met standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice, Eneco, NLE + Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 2350 kWh t/m 3000 kWh stroom en 1350 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van je energieaanbieder? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: doorzoek ten alle tijde de opgestelde regels van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Kattendijke. Zodra je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde energiemaatschappij. Hierin bekijk jij de overeengekomen kosten en extra regels (bijvoorbeeld energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen kun jij nog zonder kosten te maken en zonder opgaaf van reden het nieuwe contract cancellen. Doe je niets? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van oude contract

Jullie actuele contract wordt beëindigd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf gewoonlijk het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energieaanbieder. Dikwijls wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de datum van overstap, echter soms ook tot 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij communiceert dit weer richting de “vroegere” energieleverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Overstap is geslaagd

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Kattendijke. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon verhogen. Daarnaast krijg je jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “prijzen vergelijken van Allure Energie“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is hedendaags een streven van veel mensen. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De organisaties reserveren zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie heb je 2 opties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Goes.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Atag, Intergas, Remeha, Nefit of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan grote hoeveelheden windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder energiepakket is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zeeland.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw energieconsumptie vermindert zal de besparing groot zijn. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Kattendijke

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Kattendijke en betaal minder voor gas en licht!