Energieleveranciers De Glind Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Glind vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit via onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel speciale kortingsacties die men standaard niet bij bedrijven als Eneco of Leon Zeewolde kan afsluiten. Het oversluiten gaat moeiteloos en rap. Hieronder vind jij functionele aanwijzingen en handreikingen bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier De Glind

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in De Glind? Er is helaas niet één energieleverancier te betitelen waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en woonplaats. Verder moet je meer mee laten wegen dan enkel de energiekosten. Dit beïnvloed slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens hanteren flink wat leveranciers een vorstelijke welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €155 tot +/- €200. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Moerkapelle.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om best een flinke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Glind juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en energieverbruik in. Nadien doorzoek je een resultatenpagina met de beste energieleveranciers. Je selecteert eenvoudig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder is zo geregeld. Problemen bij het invoeren van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 600 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.725 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.775 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 2.025 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare providers vergelijken. Van Allure Energie tot aan Qwint.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen tot wel €245 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in De Glind

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een goedkoop energiepakket? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van onze speciale vergelijker kun je vlug energieprijzen De Glind vergelijken. Geef je woongegevens plusenergieverbruik in en selecteer vlug het goedkoopste pakket. Meer info over een bepaalde leverancier? Bekijk dan de merkpagina. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en de hoogste kortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Gebruik het stappenplan hiernaast en bekijk rap de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Vriezenveen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in De Glind?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in De Glind juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in De Glind? Hieronder vind jij een opsomming met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Pure Energie, Vattenfall, Essent, Eneco, NLE en natuurlijk Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE op basis van een verbruik van 2100 kWh tot 3650 kWh stroom plus 1350 m3 t/m 1900 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet zo tevreden over je energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: controleer uiteraard de opgestelde regels van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in De Glind. Vanaf het punt dat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen leverancier. Aan de hand daarvan zie jij alle tarieven en extra regels (onder andere energiebelasting, netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Huidige contract beëindigen

Je werkende gas en stroom pakket zal worden beëindigd. Dikwijls doet de nieuwe aanbieder dit. Advies: overstappen vanwege verhuizing? In dat geval moet je zelf in de meeste gevallen het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige energieleverancier. Normaal gesproken gebeurt dit iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige energiemaatschappij stuurt de standen door naar je voormalige energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Overstap is geslaagd

Is alles gelukt? Dan wordt alles in orde gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in De Glind. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment corrigeren. Voorts ontvangen jullie de eindafrekening van je voormalige maatschappij. Check ook “Enduris welkomstkorting“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Onder andere een gasvrij huis en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De bedrijven halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie onderscheiden we 2 situaties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je terugleververgoeding in de gemeente Barneveld.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering als je ze legt naast een Atag, AWB, Nefit, Remeha of Intergas ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom voor NL huishoudens. Niet elke aanbieder biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat je het verbruik van energie vermindert kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in De Glind

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in De Glind en betaal minder voor gas en licht!