Energieleveranciers Kantens Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kantens vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Ontdek speciale aanbiedingen die men standaard niet bij aanbieders zoals Essent en Vrijopnaam kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en is zo gepiept. Op de site bekijk je toepasbare informatie en hulp voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Kantens

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Kantens? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te bestempelen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met factoren als: verbruik (kWh en m3) en postcode. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting, opslag duurzame energie: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens hanteren sommige aanbieders een vorstelijke welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €165 t/m €245. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Sweikhuizen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het gaat om een behoorlijk ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kantens mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend tref jij een lijst met de meest voordelige energiebedrijven. Je ontdekt snel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. De overstap is zo doorgevoerd. Tips gebruiken bij het invullen van jouw verbruik? Op energieleverancieractie.nl vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.925 kWh 600 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.250 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle bekende partijen vergelijken. Van Greenchoice tot aan Powerpeers.

Bekijk het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €245 per jaar.

Een snelle overstap

Dankzij de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Kantens

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Middels onze zoekmachine kunnen jullie vlug energieprijzen Kantens vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusenergieverbruik in en zoek snel de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zeker pakket? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen aan de rechterkant en vind binnen no-time de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Darp afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Kantens?

 1. Geef jouw postcode door (Groningen)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Kantens mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Kantens? Onder dit stukje lees je een lijstje met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Greenchoice, Essent, NLE, Pure Energie, Eneco en ook Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl met een verbruik van 2450 kWh tot 2900 kWh stroom en 1250 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies jij er zelf voor waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Belangrijk: controleer uiteraard de condities van de huidige energieleverancier. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Kantens. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen organisatie. Hierin vind jij de prijzen en voorwaarden (denk hierbij aan regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Je oude gas & licht pakket zal worden beëindigd. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans de actuele abonnementen stopzetten.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige aanbieder. In de meeste gevallen doe je dit zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” leverancier geeft dit door aan je voormalige maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Kantens. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Je kunt dit gewoon aanpassen. Tevens incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “energie vergelijken bij Enduris“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn manieren zijn zonnestroom en windenergie. Veel maatschappijen doen hier aan mee. De leveranciers reserveren zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Jullie ontvangen hiervoor een leuke prijs in de gemeente Eemsmond.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Atag, Intergas, AWB, Nefit of Vaillant ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zijn tegenwoordig windmolens te vinden. De windturbine voorziet in schone windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Groningen.

Besparen op je verbruik

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Als jij de energievraag kunt minderen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Kantens

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Kantens en betaal minder voor gas en licht!