Energieleveranciers Kaard Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Kaard vergelijken doe je razendsnel door middel van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel exclusieve welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij o.a. Engie en MAIN Energie kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en probleemloos. Op deze pagina doorzoek jij handige aanwijzingen en support t.b.v. het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat je moeten weten betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Kaard

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Kaard? Het is niet mogelijk één energieleverancier te markeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van aspecten als: stroom- en gasverbruik en adres. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar beperkt de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien hanteren de meeste leveranciers een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €165 t/m €230. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Stroobos.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om best een moeilijke calculatie. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Kaard juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en je totale jaarverbruik in. Vervolgens vind je een lijst met relevante energiemaatschappijen. Je vindt zo meteen de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen van aanbieder stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Problemen bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Op de site check je het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 2.000 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.375 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 3.075 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 2.100 m³

Complete vergelijking

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Essent tot aan NLE.

Een lagere energierekening

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €505 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Kaard

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. D.m.v. de vergelijker kunnen jullie à la minute energieprijzen Kaard vergelijken. Voer je adres en ook gas/licht inschatting in en zoek rap de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een bepaald contract? Dit vind je in de merkpagina. Check nu de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk rap de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Daarlerveen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Kaard?

 1. Voer jouw locatie in (Friesland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Kaard juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Kaard? Op deze website lees je een aantal van standaard pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Vattenfall, Essent, NLE, Eneco en ook Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent gerekend met een verbruik van 2150 kWh – 3000 kWh stroom en 950 m3 tot 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over je maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: achterhaal zeker even de voorschriften van het energiecontract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Kaard. Nadat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jouw aanstaande energieleverancier. Aan de hand daarvan bekijk je alle tarieven en bijkomende kosten (denk hierbij aan netbeheerkosten, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting: ) van jouw nieuwe pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Op het moment dat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je gratis en zonder specifieke reden je nieuwe abonnement opzeggen. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude contract opzeggen

Je werkende gas & licht pakket wordt beëindigd. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Tip: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf doorgaans het oude abonnement annuleren.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Dikwijls wordt dit van je gevraagd iets voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw “nieuwe” leverancier communiceert dit weer richting jouw “oude” maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de gekozen energiemaatschappij in Kaard. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze mag je op ieder moment bijstellen. Daarbij krijg jij een overzicht + eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “energie vergelijken bij Qurrent“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een streven van veel mensen. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Veel maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De organisaties kopen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Hiervoor ontvang je een tegemoetkoming in de gemeente Terschelling.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Middels dit systeem gaat je gasverbruik flink omlaag. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Atag, Intergas, Nefit, Vaillant of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet ieder energiepakket biedt groene stroom via wind. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Nieuw: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Energieverbruik minderen

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. In het geval jij jouw persoonlijke energieconsumptie minimaliseert levert dat een besparing op. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Houd rekening met producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Kaard

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Kaard en betaal minder voor gas en licht!