Energieleveranciers Jutrijp Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Jutrijp vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel tijdelijke acties die jij via de sites van bedrijven als Greenchoice en Qurrent kunt vinden. Overstappen gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Op de site lees je functionele feiten en handreikingen t.b.v. het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Jutrijp

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Jutrijp? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door factoren als: energieconsumptie en woning. Eveneens zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de energierekening. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten, leveringkosten: het wordt allemaal doorbelast. Ook gunnen veel organisaties een hoge welkomstpremie bij het overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €165 – €245. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Strijen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een aanzienlijk gecompliceerde calculatie. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Jutrijp juli 2024? Geef je adresgegevens plus je geschatte verbruik in. Dan check je een opsomming met de meest voordelige energiecontracten. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is zo rond gemaakt. Problemen bij het inschatten van jouw verbruik? Hierna vind je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.850 kWh 650 m³
2 personen 2.300 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.400 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.650 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Eneco tot aan HVC.

Altijd de laagste prijs

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €495 per jaar.

Probleemloos overstappen

Mogelijk door de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Jutrijp

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Aan de hand van onze speciale vergelijker kun jij eenvoudig energieprijzen Jutrijp vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en verbruik in, en vind direct de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Dat is te vinden in site van de leverancier. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en vergelijk direct de duurzaamste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Cuijk afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Jutrijp?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Jutrijp juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Jutrijp? Op de site bekijk je een aantal van veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Pure Energie, Greenchoice, Vattenfall, Eneco maar ook Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE berekend met een consumptie van 2100 kWh tot 4200 kWh stroom en 750 m3 t/m 1750 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jouw bestaande maatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: doorzoek ten alle tijde de voorwaarden van de energieaanbieder. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Jutrijp. Als je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe maatschappij. Aan de hand daarvan tref jij de overeengekomen kosten en kleine lettertjes (zoals opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht, energiebelasting: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je gratis en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Het vorige energiepakket zal worden beëindigd. Gewoonlijk krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Je moet dan zelf in de meeste gevallen de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige maatschappij. Normaliter dien je dit te doen vlak voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook twee weken na de overstapdatum. Jouw aanstaande energiemaatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” maatschappij die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Jutrijp. Ze sturen jou hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon verlagen. Tevens incasseer jij jouw persoonlijke eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “energie vergelijken bij Oxxio“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de maatschappijen doen hier aan mee. De aanbieders halen deze zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: het kopen van zonnepanelen voor op het dak of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een leuke prijs in de gemeente Súdwest-Fryslân.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering in vergelijking met Remeha, AWB, Vaillant, Atag of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Een uitgebreide filter kan je bekijken in de energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je het verbruik van energie minimaliseert kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Jutrijp

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Jutrijp en bezuinig op gas en licht!