Energieleveranciers Hunsel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hunsel vergelijken gaat supersnel via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ziet eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle unieke kortingsacties die jij via de sites van bedrijven als Engie en Qurrent kan scoren. Het oversluiten gaat moeiteloos en gebruiksvriendelijk. Op deze pagina doorzoek jij toepasbare feiten en hulp t.b.v. het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Hunsel

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Hunsel? Het is onmogelijk één energieleverancier te betitelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: gas- en stroom consumptie en postcode. Eveneens moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten, vastrecht: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast hanteren enkele organisaties een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €125 tot €290. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Sprang-Capelle.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het betreft een aanzienlijk flinke calculatie. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hunsel mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Daarop volgt een opsomming met de goedkoopste energiebedrijven. Je ontdekt gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo geregeld. Problemen bij het schatten van gas en stroom verbruik? Op deze website bekijk jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.400 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.925 kWh 675 m³
2 bewoners 2.350 kWh 1.150 m³
Gezin + 1 kind 2.950 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.725 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 1.925 m³

Alle maatschappijen

Alle grote providers vergelijken. Van Essent tot aan Qurrent.

Bekijk het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €265 per jaar.

Probleemloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Hunsel

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Geïnteresseerd in een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Op basis van onze speciale vergelijker kan jij ogenblikkelijk energieprijzen Hunsel vergelijken. Geef je woongegevens en ook energieverbruik in en kies direct de goedkoopste leverancier. Meer info over een bepaalde leverancier? Dit vind je in de merkpagina. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en achterhaal eenvoudig de “groenste” of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Bruntinge afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Hunsel?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Hunsel mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Hunsel? Onder dit stukje bekijk je een opsomming met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Essent, Pure Energie, NLE, Vattenfall + Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Oxxio berekend met een consumptie van 1700 kWh t/m 2600 kWh stroom plus 1100 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag ben je vrij om te kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met je maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Let op: doorzoek wel de opgestelde regels van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Hunsel. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond krijg je de bevestiging binnen van jullie nieuwe energieaanbieder. In dit schrijven tref jij de geldige tarieven en regelgeving (zoals verbruikskosten, regiotoeslag, leveringkosten, aansluitkosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Je vorige gas & licht pakket wordt stopgezet. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energiemaatschappij. In de meeste gevallen dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande aanbieder geeft dit door aan je voormalige energieleverancier waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Hunsel. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Daarnaast krijg je een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “overstappen naar Noordelijk Lokaal Duurzaam“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Het gros van de maatschappijen doen hier aan mee. De organisaties importeren zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk je overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Leudal.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Remeha, Nefit, AWB, Intergas of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert volledig groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke aanbieder is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Besparen op je verbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je jouw energieconsumptie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Hunsel

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Hunsel en bezuinig op gas en licht!