Energieleveranciers Honselersdijk Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €655 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Honselersdijk vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit middels onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Ontdek aantrekkelijke acties die men standaard niet bij bedrijven als Eneco of Oxxio kunt gebruiken. Overstappen van energie gaat makkelijk en snel. Op deze pagina vind je functionele details en handreikingen bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat je moeten weten met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Honselersdijk

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Honselersdijk? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door factoren als: stroom- en gas consumptie en locatie. Uiteraard ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten, verbruikskosten, regiotoeslag: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Ook schenken de meeste bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €105 tot +/- €215. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Sittard.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over een aanzienlijk ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Honselersdijk mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Daarop vind je een overzicht met beschikbare energieleveranciers. Je vindt zo rap de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is binnen enkele minuten doorgevoerd. Problemen bij het invullen van jullie energieverbruik? Op deze website check je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 650 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.700 m³
2 & 3 kinderen 4.350 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Essent tot en met Innova Energie.

Makkelijk besparen op energie

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen mogelijk tot €365 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dankzij de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Honselersdijk

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Overstappen op een voordelig energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Geholpen door onze speciale vergelijker kunnen jullie snel energieprijzen Honselersdijk vergelijken. Vul jouw locatie en ook gas/licht inschatting in en vind snel het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaalde aanbieder? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan die je hiernaast ziet en ontdek binnen no-time de beste of meest goedkope energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Boskoop afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Honselersdijk?

 1. Geef jouw postcode door (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Honselersdijk mei 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Honselersdijk? Op deze website bekijk je een opsomming met veel bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Essent maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Oxxio op basis van een verbruik van 1800 kWh tot 2600 kWh stroom en 1050 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: bekijk ten alle tijde de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Honselersdijk. Zodra jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van jouw aanstaande organisatie. In dit schrijven zie jij de overeengekomen kosten en bijkomende kosten (bijvoorbeeld vastrecht, regiotoeslag, netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Huidige contract beëindigen

Dat actuele contract zal worden opgezegd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf normaliter het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw “nieuwe” aanbieder. In de regel doe je dit zo’n week voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige maatschappij stuurt de standen door naar jouw oude aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Honselersdijk. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon corrigeren. Tevens incasseer je een overzicht + eindafrekening van jouw oude energieaanbieder. Bezoek nu “Innova Energie voor gas en stroom“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. Veel aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De bedrijven halen deze windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en tevens je overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Westland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Remeha, Atag, Intergas, Nefit of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kun je ook nog afwegen.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zuid-Holland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij de energievraag vermindert kan je flink besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Ga zoveel mogelijk voor producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Honselersdijk

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiemaatschappijen in Honselersdijk en bespaar op gas en licht!