Energieleveranciers Holthees Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Holthees vergelijken is een eitje door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je checkt zo veel speciale kortingsacties die men standaard niet bij aanbieders zoals Engie en MAIN Energie ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Op de site bekijk je toepasbare informatie en handreikingen voor het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Holthees

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Holthees? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieconsumptie en woonplaats. Eveneens moet je verder kijken dan alleen de energiekosten. Deze bepalen slechts deels de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt vastrecht, leveringkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Verder gunnen sommige organisaties een hoge welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €175 t/m €215. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Sint Pancras.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over een aanzienlijk moeilijke calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Holthees mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens volgt een overzicht met beschikbare energiemaatschappijen. Jij kiest snel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo doorgevoerd. Tips gebruiken bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl check je het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Soort huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.900 kWh 675 m³
2 personen 2.275 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.450 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.375 kWh 2.000 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot aan Vattenfall.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €255 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dit kan met de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Holthees

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een goedkoop energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dankzij energieleverancieractie.nl kunnen jullie snel energieprijzen Holthees vergelijken. Voer je adres en ook verbruiksgegevens in, en zoek eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaald contract? Klik dan op de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en check ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Borgsweer afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Holthees?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Holthees mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Holthees? Op deze pagina vind jij een tabel met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Vattenfall, NLE, Eneco, Greenchoice en natuurlijk Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers op basis van een verbruik van 1500 kWh tot 2750 kWh stroom plus 950 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: achterhaal altijd de condities van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Holthees. Wanneer het contract is doorgevoerd ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de nieuwe energiemaatschappij. In deze mail of brief bekijk je de prijzen en bijkomende kosten (denk hierbij aan verbruikskosten, vastrecht, netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd energiecontract

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Gedurende deze dagen mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van oude contract

Jouw lopende energiepakket wordt beëindigd. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: krijg je een andere huis? Je moet dan zelf normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw toekomstige aanbieder. Meestal moet dit iets voor het moment van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot 14 dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Holthees. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Daarnaast krijgen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” aanbieder. Bekijk nu “Energiedirect.nl voor gas en stroom“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante keuzes zijn windenergie en zonne-energie. Een groot aantal maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De maatschappijen importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Boxmeer.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Remeha, Atag, AWB, Vaillant of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert 100% groene windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren is beschikbaar in onze online energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Noord-Brabant.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen kan je flink besparen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de milieubelasting. Houd rekening met zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Holthees

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Holthees en bespaar op gas en licht!