Energieleveranciers Holten Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €545 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Holten vergelijken is een eitje dankzij onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle aantrekkelijke aanbiedingen die men standaard niet bij bijv. Eneco of Vattenfall kan afsluiten. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en zonder problemen. Op de site vind je nuttige toelichtingen en tips voor het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Holten

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Holten? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met factoren als: energieverbruik en postcode. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan puur de energiekosten. Dat beslaat slechts deels de energienota. Controleer maar de jaarrekening van de energieleverancier: netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, energiebelasting, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook bieden de meeste leveranciers een aantrekkelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €185 t/m €265. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Sint Odiliënberg.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is een aanzienlijk complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Holten mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend volgt een lijst met de beste energieleveranciers. Je treft eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Het overstappen is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Tips gebruiken bij het doorgeven van jouw verbruik? Op deze website check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Verbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 625 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.925 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.500 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.225 kWh 2.100 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Budget Energie tot UnitedConsumers.

Flink besparen op jouw energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Bespaar tot wel €265 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Holten

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze speciale vergelijker kunnen jullie vlug energieprijzen Holten vergelijken. Voer je adres + verbruik in, en bekijk meteen de goedkoopste maatschappij. Meer info over een zekere aanbieder? Ga dan verder naar de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en ontdek direct de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Borgercompagnie afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Holten?

 1. Voer jouw locatie in (Overijssel)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Holten mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Holten? Op de site vind jij een opsomming met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, Eneco, Essent, Vattenfall, NLE en natuurlijk Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio op basis van een verbruik van 2000 kWh – 3550 kWh stroom en 1000 m3 tot 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In Nederland maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij je energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: doorzoek uiteraard de opgestelde regels van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Holten. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van jouw aanstaande energieaanbieder. In dit schrijven bekijk jij afgesproken prijzen en condities (zoals opslag duurzame energie, vastrecht, aansluitkosten, leveringkosten, energiebelasting: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen mag je zonder consequenties, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Jullie werkende energiepakket zal worden beëindigd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Belangrijk: ga je verhuizen? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe maatschappij. Doorgaans wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar het kan ook best een paar dagen na de overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” maatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door de nieuwe energiemaatschappij in Holten. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij wijzigen. Tevens krijg je te maken met de eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “Eneco voor gas en stroom“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De twee meest interessante manieren zijn wind en zon (stroom). Veel van de energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen halen deze stroom – afkomstig van zon en wind – vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Rijssen-Holten.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop in vergelijking met Remeha, Atag, AWB, Intergas of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Overijssel.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Wanneer je jouw eigen verbruik reduceert kan je dat aanzienlijk besparen. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Holten

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energieleveranciers in Holten en bespaar op gas en licht!