Energieleveranciers Hollandscheveld Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hollandscheveld vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! Meteen zelf energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle unieke welkomstkortingen die men standaard niet bij bijvoorbeeld E.ON en NLE kunt vinden. Overstappen gaat makkelijk en snel. Op deze pagina lees je toepasbare aanwijzingen en support voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Hollandscheveld

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Hollandscheveld? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: stroom- en gas consumptie en postcode. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energietarieven. Dat beslaat maar beperkt de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: verbruikskosten, aansluitkosten, regiotoeslag, leveringkosten, energiebelasting: het telt allemaal mee. Bovendien verstrekken veel maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €155 tot €215. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Sint Maartensbrug.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een aanzienlijk complexe berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hollandscheveld juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Aansluitend tref jij een lijst met relevante energiebedrijven. Je vindt zo ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten gedaan. Problemen bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hier vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.825 kWh 725 m³
2 bewoners 2.450 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.900 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 1.900 m³

Alle maatschappijen

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Fenor tot aan Oxxio.

Een lagere energierekening

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €295 per jaar.

Een snelle overstap

Mogelijk door de overstapservice. Geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Hollandscheveld

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via onze tool kan je onmiddellijk energieprijzen Hollandscheveld vergelijken. Voer je adres plusenergieverbruik in en selecteer binnen no-time het goedkoopste contract. Meer info over een bepaald pakket? Klik dan op de merkpagina. Profiteer nu van de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en vergelijk vlug de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Boornzwaag afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Hollandscheveld?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Hollandscheveld juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Hollandscheveld? Hieronder doorzoek jij een opsomming met gangbare pakketten van populaire energiemaatschappijen als Eneco, Greenchoice, Essent, Vattenfall, Pure Energie en natuurlijk Powerpeers, Budget Energie, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent berekend met een consumptie van 1850 kWh tot 2900 kWh stroom plus 1150 m3 tot 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies je zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, ga je binnenkort ergens anders wonen, of wil je gewoon af van jullie actuele leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: check uiteraard de voorschriften van de huidige energieleverancier. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Hollandscheveld. Zodra jij een contract hebt afgesloten ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande aanbieder. In dit schrijven bekijk jij de kosten en condities (denk aan energiebelasting, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten, regiotoeslag: ) van het contract. Dit kan per mail of post, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun jij nog zonder kosten te maken, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude contract opzeggen

Jouw oude gas en stroom pakket wordt stopgezet. Doorgaans draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: ga je verhuizen? Dan moet je zelf in de regel het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw aanstaande energieleverancier. In de meeste gevallen dien je dit te doen vlak voor de overstapdatum, echter soms ook tot een paar dagen na de overstap. De toekomstige aanbieder speelt de standen door aan jouw “oude” leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Is alles gelukt? Dan wordt de overstap afgerond, en zal gas en stroom worden geleverd door de “nieuwe” energiemaatschappij in Hollandscheveld. Je ontvangt hiervan vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze mag je op ieder moment corrigeren. Bovendien incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “De Vastelastenbond voor gas en stroom“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Denk aan een woning zonder gas en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante opties zijn windenergie en zonne-energie. Veel leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven importeren windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op het dak of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Hoogeveen.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs wanneer je het vergelijk met een Remeha, Intergas, Nefit, AWB of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in schone windstroom voor woningen in ons land. Niet elke maatschappij doet hier aan mee. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Drenthe.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Wanneer je jouw energieconsumptie vermindert heeft dat direct effect. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Koop specifiek producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Hollandscheveld

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiepakketten in Hollandscheveld en betaal minder voor gas en licht!