Energieleveranciers Hoensbroek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hoensbroek vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle unieke welkomstkortingen die je niet via de website van aanbieders zoals Energiedirect.nl of Qurrent kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Op de site vind jij functionele toelichtingen en handreikingen voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit betreft groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Hoensbroek

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Hoensbroek? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van indicatoren zoals: energieconsumptie en woonplaats. Daarnaast ga je te kort door de bocht als je kijkt naar alleen de energietarieven. Dit bepaalt maar voor een deel je rekening voor de energie. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: vastrecht, netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, verbruikskosten: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast verstrekken flink wat aanbieders een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €165 tot €225. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Sint Jansklooster.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is een aanzienlijk ingewikkelde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hoensbroek juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en energieverbruik in. Daarop doorzoek je een opsomming met de beste energie aanbieders. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen is binnen no-time geregeld. Tips gebruiken bij het invoeren van jouw verbruik? Hieronder vind jij het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.800 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.225 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.475 m³
Familie (2 kinderen) 3.575 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Greenchoice tot aan NLE.

Flink besparen op jouw energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Je bespaart zo €355 per jaar.

Direct overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Hoensbroek

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een goedkoop contract voor jouw energie? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze tool kunnen jullie ogenblikkelijk energieprijzen Hoensbroek vergelijken. Geef je woongegevens en verbruik in, en kies à la minute de goedkoopste aanbieder. Meer details over een zeker pakket? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen rechts en vind binnen no-time de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Boijl afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Hoensbroek?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Limburg)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Hoensbroek juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Hoensbroek? Hieronder bekijk je een tabel met meest bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, Vattenfall, NLE, Greenchoice + Energiedirect.nl, Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Qurrent met een verbruik van 1750 kWh t/m 3350 kWh stroom en 750 m3 tot 1750 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

Tegenwoordig kies je zelf waar jij je gas en licht inkoopt. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele maatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Belangrijk: bekijk wel de voorschriften van de huidige energieleverancier. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Hoensbroek. Zodra jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe energieleverancier. Aan de hand daarvan vind jij de prijzen en bijkomende kosten (bijvoorbeeld vastrecht, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, verbruikskosten, aansluitkosten: ) van het energiecontract. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt automatisch doorgevoerd.

Oude contract opzeggen

Dat huidige contract wordt beëindigd. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw “nieuwe” energiemaatschappij. Normaliter dien je dit te doen enkele dagen voor passeren van de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de overstap. Jouw toekomstige leverancier speelt de standen door aan jouw oude maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Hoensbroek. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Daarnaast ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude leverancier. Bekijk ook “Coteq Netbeheer voor gas en licht“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante manieren zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De organisaties importeren stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je krijgt daarvoor een kleine vergoeding in de gemeente Heerlen.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Daardoor verbruik je amper nog gas. Wanneer we het hebben over zonne-energie. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Remeha, Intergas, Vaillant, AWB of Nefit ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiepakket doet hier aan mee. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Nieuw: een deel van een windmolen kopen in provincie Limburg.

Energieverbruik minderen

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw energieconsumptie weet te beperken zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Hoensbroek

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Hoensbroek en bespaar op gas en licht!