Energieleveranciers Boijl Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €615 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Boijl vergelijken gaat supersnel met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft rap de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle tijdelijke acties die je niet via de website van onder andere Anode Energie of Powerpeers kan scoren. Overstappen gaat handig en probleemloos. Op de site vind jij handige aanwijzingen en hulp ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Boijl

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Boijl? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen die de laagste prijzen hanteert. Het heeft te maken met factoren als: stroom- en gas consumptie en postcode. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar puur de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van de energieleverancier: regiotoeslag, energiebelasting, vastrecht, leveringkosten, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Ook hanteren enkele maatschappijen een royale welkomstpremie bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €145 t/m €270. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Loosdrecht.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het betreft nogal een flinke berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Meteen overstappen naar een goedkoop energiepakket in Boijl mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Hierna tref jij een opsomming met beschikbare energie aanbieders. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Het overstappen is binnen no-time gepiept. Tips gebruiken bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Op de site tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.975 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.350 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.550 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 1.900 m³

Complete vergelijking

Alle grote providers vergelijken. Van E.ON tot HVC.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €385 per jaar.

Direct overstappen

Profiteer van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Boijl

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Geholpen door energieleverancieractie.nl kan men à la minute energieprijzen Boijl vergelijken. Vul jouw locatie en ook verbruiksgegevens in, en bekijk eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaald contract? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. In enkele dagen ben jij overgestapt naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan op deze pagina en check eenvoudig de duurzaamste of de goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Twello afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Boijl?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Boijl mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Boijl? Op energieleverancieractie.nl vind je een tabel met meest bestelde pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Eneco, Greenchoice, Essent maar ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent berekend met een consumptie van 1800 kWh t/m 3200 kWh stroom plus 900 m3 t/m 1600 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In dit land maak je zelf uit waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is je energiecontract bijna afgelopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw huidige maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Goed om te weten: doorzoek ten alle tijde de kleine lettertjes van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Boijl. Op het moment dat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van de geselecteerde aanbieder. In dit schrijven zie je de kosten en voorwaarden (zoals netbeheerkosten, leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Als het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen mag je gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Je werkende energiecontract zal worden opgezegd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de toekomstige leverancier. Normaliter dien je dit te doen iets voor de overstapdatum, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de overstap. Jouw aanstaande leverancier communiceert dit weer richting de “vroegere” energiemaatschappij waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Het overstappen is gelukt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Boijl. Je kunt rekenen op wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon bijstellen. Daarnaast ontvang je de eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “Stedin variabel tarief“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De 2 meest toegepaste mogelijkheden zijn wind en zon (stroom). Bijna alle aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De leveranciers importeren zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of kiezen voor een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Hiervoor ontvang je een redelijke vergoeding in de gemeente Weststellingwerf.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Remeha, AWB, Intergas, Vaillant of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Je kunt flink besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Op steeds meer plekken vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets actueels: een deel van een windmolen kopen in provincie Friesland.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als je het verbruik van energie weet te beperken heeft dat direct effect. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Boijl

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energie aanbieders in Boijl en bezuinig op gas en licht!