Energieleveranciers Hoek van Holland Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €625 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Hoek van Holland vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je treft direct de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je checkt zo veel exclusieve welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Greenchoice en Powerpeers kan afsluiten. Overstappen gaat makkelijk en is zo gepiept. Op deze pagina vind je bruikbare gegevens en support voor het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Hoek van Holland

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Hoek van Holland? Er is helaas niet één energieleverancier te noemen die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van jouw specifieke wensen: gas- en stroomverbruik en postcode. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan puur de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate je rekening voor de energie. Check maar eens jullie energie jaarrekening: leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien bieden sommige organisaties een flinke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €80 tot €225. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Sint Geertruid.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met best een complexe calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Hoek van Holland juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Daarna vind je een lijst met beschikbare energiebedrijven. Je treft onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Problemen bij het inschatten van jouw verbruik? Hier vind je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Verbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.925 kWh 700 m³
2 bewoners 2.425 kWh 1.025 m³
Familie (1 kind) 2.975 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.750 m³
Familie (3 kinderen) 4.050 kWh 2.075 m³

Alle aanbieders

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Engie tot Vrijopnaam.

Het goedkoopste contract

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €275 per jaar.

Razendsnel overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Hoek van Holland

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Via onze speciale vergelijker kan men eenvoudig energieprijzen Hoek van Holland vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook stoom/gas verbruik in en kies vlug het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een zeker pakket? Dit vind je in website van de aanbieder. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan rechts en achterhaal à la minute de beste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Boerakker afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Hoek van Holland?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Hoek van Holland juli 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Hoek van Holland? Op de site vind jij een aantal van gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, NLE, Eneco, Greenchoice, Vattenfall maar uiteraard ook Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent met een verbruik van 2100 kWh t/m 3250 kWh stroom plus 1250 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In dit land maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je van huis wisselen, of ben je ontevreden over jouw maatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: controleer wel de condities van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Hoek van Holland. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van jullie nieuwe leverancier. In deze mail of brief vind je de overeengekomen kosten en regelgeving (denk hierbij aan regiotoeslag, verbruikskosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Wil je dan niet? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van oude contract

Jullie huidige contract wordt beëindigd. In de regel wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf normaal gesproken het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de aanstaande energiemaatschappij. Dikwijls wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de datum van overstap, hoewel het soms ook uitloopt tot 15 dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige maatschappij speelt de standen door aan de eerdere energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles in orde gemaakt, en kan je stroom en gas gebruiken van de nieuwe energiemaatschappij in Hoek van Holland. Je ontvangt hiervan uiteraard een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon wijzigen. Tevens krijg jij een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige leverancier. Bekijk ook “RENDO Netwerken voor gas en licht“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zon en wind (energie). De meeste energieleveranciers werken hier dan ook graag mee. De organisaties importeren zonne-energie en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie heb je 2 opties: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op je eigen huis of gaan voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor een tegemoetkoming in de gemeente Rotterdam.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een Remeha, Intergas, Vaillant, Nefit of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Windturbines genereren 100% groene windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Koop specifiek apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Hoek van Holland

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Hoek van Holland en betaal minder voor gas en licht!