Energieleveranciers Heukelum Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €485 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Heukelum vergelijken gaat supersnel met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt moeiteloos de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle unieke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als Anode Energie en Qwint kan scoren. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en prettig. Op deze website lees je toepasbare informatie en hulp voor het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Heukelum

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Heukelum? Het is niet mogelijk één energieleverancier aan te duiden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: stroom- en gasverbruik en woonplaats. Daarnaast zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens geven veel maatschappijen een vorstelijke welkomstkorting bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €135 – €240. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Schoorl.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het gaat om een behoorlijk gecompliceerde rekensom. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Heukelum mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Dan check je een lijst met de beste energie aanbieders. Jij kiest binnen no-time de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel gepiept. Advies nodig bij het invoeren van je gas & licht gebruik? Hier check je het stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 650 m³
2 personen 2.475 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.725 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Engie tot NLE.

Besparen op je energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €255 per jaar.

Gelijk overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Heukelum

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Op basis van energieleverancieractie.nl kan men meteen energieprijzen Heukelum vergelijken. Geef je woongegevens en stoom/gas verbruik in en bekijk à la minute de goedkoopste leverancier. Meer info over een zeker pakket? Dat is te vinden in de merkpagina. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en check meteen de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Bingelrade afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Heukelum?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Heukelum mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Heukelum? Hier lees je een ranglijst van veel bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als NLE, Greenchoice, Pure Energie, Essent, Eneco maar ook Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1550 kWh – 3350 kWh stroom en 1400 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land beslis jij zelf bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Kijk uit: achterhaal wel de voorwaarden van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Contracten vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Heukelum. Vanaf het punt dat je een bestelling hebt geplaatst zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de gekozen energieleverancier. Daarin zie jij de geldige tarieven en regelgeving (denk aan opslag duurzame energie, verbruikskosten, regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Je ontvangt dit digitaal of per post, in de regel binnen 14 dagen.

14 dagen bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder je te hoeven verantwoorden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie oude energiepakket wordt stopgezet. Gewoonlijk draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Belangrijk: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Het doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe energieleverancier. Gewoonlijk doe je dit enkele dagen voor passeren van de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook 15 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energiemaatschappij communiceert dit weer richting je voormalige aanbieder zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en begint de levering van stroom en gas door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Heukelum. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Voorts krijgen jullie een eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “Fenor voor gas en licht“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en het beperken van CO2 gebruik. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Bijna alle maatschappijen hebben dat in hun portfolio. De organisaties bestellen zonne-energie en stroom afkomstig van wind vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Wanneer we het hebben over zonn-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Lingewaal.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Intergas, AWB, Vaillant, Remeha of Atag ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Windturbines genereren grote hoeveelheden windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je het verbruik van energie vermindert levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek producten met A++ labels of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Heukelum

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Heukelum en betaal minder voor gas en licht!