Energieleveranciers Herwen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €535 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Herwen vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je checkt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw verbruik. Je checkt zo veel tijdelijke kortingsacties die jij via de sites van aanbieders zoals Huismerk Energie en Qwint ontvangt. Overstappen gaat gemakkelijk en vlug. Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij functionele gegevens en handreikingen t.b.v. het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Herwen

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Herwen? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van factoren als: gas- en stroom consumptie en woonplaats. Uiteraard moet je verder kijken dan alleen de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens bieden enkele aanbieders een hoge welkomstkorting bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €150 t/m €280. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Schoonhoven.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het is nogal een complexe rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Herwen juni 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarna check je een opsomming met de meest voordelige energiebedrijven. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is binnen no-time doorgevoerd. Tips gebruiken bij het invullen van jouw verbruik? Op deze pagina check je het gas- en stroomverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Gasgebruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Elektriciteit kWh Gas
1 persoon 1.900 kWh 600 m³
2 personen 2.250 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.850 kWh 1.350 m³
Gezin + 2 kinderen 3.450 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 2.100 m³

Alle aanbieders

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Allure Energie tot Oxxio.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Niemand wil teveel betalen voor energie. Je bespaart zo €355 per jaar.

Een snelle overstap

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Herwen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract voor jouw energie? Dan heb je de juiste website gevonden. Door middel van onze speciale vergelijker kan jij eenvoudig energieprijzen Herwen vergelijken. Voer je adres plusstoom/gas verbruik in en selecteer eenvoudig de goedkoopste aanbieder. Meer informatie m.b.t. een bepaalde aanbieder? Selecteer dan site van de leverancier. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en de hoogste kortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en check vlug de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Zoek ook naar goedkoopste energie in Biest-Houtakker afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Herwen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Herwen juni 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Herwen? Nu vind jij een ranglijst van veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Essent, NLE + ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie op basis van een verbruik van 2450 kWh tot 3100 kWh stroom plus 1100 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig kies jij er zelf voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw energieaanbieder? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: achterhaal zeker even de voorschriften van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Aanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Herwen. Op het moment dat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de geselecteerde leverancier. In deze mail of brief lees je de prijzen en kleine lettertjes (onder andere regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Doe je niets? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Je huidige contract wordt beëindigd. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf gewoonlijk het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan jouw “nieuwe” leverancier. Meestal wordt dit van je gevraagd zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best twee weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar de “vroegere” leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Herwen. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Bovendien krijg je de eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “Energiedirect.nl voor gas en licht“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is hedendaags een veelbesproken doelstelling. Onder andere een gasvrij huis en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? 2 relevante opties zijn keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel energie-aanbieders hebben dit al geïntegreerd. De organisaties reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus je overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Je ontvangt hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Rijnwaarden.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Intergas, AWB, Atag, Vaillant of Nefit ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Zonneboilers en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

In alle provincies zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder aanbieder biedt groene stroom via wind. Een uitgebreide filter vind je in onze energievergelijker. Wat ook in opkomst is: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als je het verbruik van energie weet te verkleinen kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Herwen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiepakketten in Herwen en bespaar op gas en licht!