Energieleveranciers Heijen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Heijen vergelijken is kinderspel via onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt vlug de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Met veel speciale acties die jij via de sites van bijv. Allure Energie en Powerpeers kan afsluiten. Overstappen van energie gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op deze pagina vergaar je functionele aanwijzingen en tips t.b.v. het speuren naar een voordelige energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Heijen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Heijen? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van indicatoren zoals: stroom- en gasverbruik en postcode. Verder moet je verder kijken dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening: jij betaalt verbruikskosten, leveringkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Bovendien schenken enkele bedrijven een royale welkomstkorting als jij naar hen overstapt. In de praktijk ligt varieert dit van €100 tot €225. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Sassenheim.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over best een complexe berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Heijen mei 2024? Geef je adresgegevens plus hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Nadien tref jij een opsomming met beschikbare energie aanbieders. Je vindt zo direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Hulp nodig bij het schatten van jouw verbruik? Op de site vind je het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Type huis Gasverbruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoon 1.825 kWh 675 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.375 m³
2 & 2 kinderen 3.575 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Essent tot Qwint.

Besparen op je energie

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €305 per jaar.

Direct overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Heijen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels energieleverancieractie.nl kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Heijen vergelijken. Voer je adres en verbruik in, en kies moeiteloos het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde aanbieder? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en actiekortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Gebruik het stappenplan hiernaast en vergelijk ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Bemelen afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Heijen?

 1. Voer jouw locatie in (Limburg)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Heijen mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Heijen? Hieronder doorzoek jij een opsomming met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice + Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio berekend met een consumptie van 1850 kWh t/m 3200 kWh stroom en 800 m3 t/m 1850 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga je van huis wisselen, of wil je gewoon af van jouw bestaande energieaanbieder? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: controleer zeker even de kleine lettertjes van de huidige energieleverancier. Hoe zit het met de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Heijen. Zodra het contract is doorgevoerd krijg je een bevestigingsmail of brief van de geselecteerde organisatie. Hierin lees je de prijzen en bijkomende kosten (onder andere aansluitkosten, verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten, vastrecht: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd energiecontract

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie vorige gas & licht pakket wordt beëindigd. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Dan moet je zelf gewoonlijk de huidige contracten moet opzeggen.

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de nieuwe aanbieder. In de regel doe je dit vlak voor de datum van overstap, echter soms ook tot 14 dagen na de overstapdatum. Jouw “nieuwe” aanbieder speelt de standen door aan je voormalige energieaanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Heijen. Hiervoor krijg je een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Dit bedrag mag je gewoon corrigeren. Voorts ontvangen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “Energiedirect.nl overstappen“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is vandaag de dag iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken mogelijkheden zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energieleveranciers doen hier aan mee. De aanbieders reserveren zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en natuurlijk het overschot aan stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Jullie ontvangen hiervoor een aantrekkelijk tarief in de gemeente Gennep.

CV vervangen door Warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. Deze (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Intergas, Vaillant, AWB, Nefit of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energierekening. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Windturbines dragen bij aan volledig zuivere windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Streef jij naar een duurzame aardbol? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt terugdringen kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Heijen

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Heijen en betaal minder voor gas en licht!