Energieleveranciers Haule Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €435 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Haule vergelijken gaat supersnel dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle exclusieve acties die je niet op de reguliere manier bij bijv. Clean Energy en HVC ontvangt. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en prettig. Op deze website vergaar je bruikbare toelichtingen en hulp bij het speuren naar een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Haule

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Haule? Het is onmogelijk één energieleverancier aan te duiden die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door indicatoren zoals: energieverbruik en adres. Verder zijn er veel aspecten belangrijker dan exclusief de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, opslag duurzame energie, vastrecht, energiebelasting, aansluitkosten: het telt allemaal mee. Daarnaast gunnen flink wat maatschappijen een gulle welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €120 t/m €290. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Rottum.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over nogal een gecompliceerde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Haule mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Dan vind je een opsomming met de goedkoopste energie aanbieders. Je selecteert handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Overstappen is kinderspel, het is snel rond gemaakt. Advies nodig bij het invullen van je gas & licht gebruik? Op de site vind jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasverbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Samenstelling huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.975 kWh 650 m³
2 personen 2.125 kWh 1.150 m³
Familie (1 kind) 2.700 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.425 kWh 1.725 m³
Familie (3 kinderen) 4.325 kWh 2.000 m³

Alle aanbieders

Alle erkende partijen vergelijken. Van DELTA tot Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Je bespaart zo €465 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Haule

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van energieleverancieractie.nl kan men eenvoudig energieprijzen Haule vergelijken. Voer je adres en energieverbruik in en bekijk ogenblikkelijk het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaald contract? Klik dan op site van de leverancier. Stap nu over naar alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Check het stappenplan rechts en achterhaal eenvoudig de “groenste” of meest goedkope energieleverancier voor jouw situatie. Zoek ook naar goedkoopste energie in Banholt afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Haule?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Friesland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Haule mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Haule? Onder dit stukje vind jij een ranglijst van veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Eneco, NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie maar uiteraard ook ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers gerekend met een verbruik van 2400 kWh – 2550 kWh stroom plus 1050 m3 tot 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Loopt het contract bijna af, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je niet blij met jouw leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: check ten alle tijde de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Haule. Op het moment dat het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de gekozen organisatie. Daarin bekijk jij de kosten en bijkomende kosten (zoals netbeheerkosten, aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Als je de bevestiging ontvangen hebt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Gedurende deze dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Onderneem je geen actie? De overstap van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Oude energiepakket opzeggen

Het huidige gas & licht pakket wordt stopgezet. Meestal zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan normaliter het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” leverancier. Doorgaans moet dit enkele dagen voor passeren van de overstapdatum, maar het kan ook best twee weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder stuurt de standen door naar je voormalige leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Haule. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Ook krijg jij de eindafrekening van de “vroegere” leverancier. Bekijk ook “Huismerk Energie oversluiten“.

Groene stroom met zonnepanelen combineren?

Duurzame energie is tegenwoordig een streven van veel mensen. Hierbij kun je denken aan je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? 2 relevante opties zijn mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De maatschappijen reserveren windenergie en zonne-energie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Investeren in zonnepanelen is heel interessant. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Hiervoor ontvang je een aantrekkelijk tarief in de gemeente Ooststellingwerf.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Intergas, Atag, Vaillant, Nefit of AWB ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiecontract biedt groene stroom via wind. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Friesland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je jouw energieconsumptie reduceert kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Haule

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Haule en bezuinig op gas en licht!