Energieleveranciers Giesbeek Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €665 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Giesbeek vergelijken is een eitje met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle unieke kortingsacties die jij via de sites van onder andere Engie of Innova Energie kan afsluiten. Het oversluiten gaat simpel en zonder problemen. Hier bekijk je bruikbare aanwijzingen en handreikingen ten behoeve van het uitzoeken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe je snel kunt overstappen, en wat de mogelijkheden zijn rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Giesbeek

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Giesbeek? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen waar jij het goedkoopst uit bent. Het heeft te maken met jouw persoonlijke situatie: energieverbruik en woning. Ook zijn er veel aspecten belangrijker dan puur de energiekosten. Dit bepaalt maar in kleine mate de energienota. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook hanteren de meeste leveranciers een flinke welkomstpremie voor overstappers. In de praktijk ligt varieert dit van €115 tot €285. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Peperga.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het is een behoorlijk flinke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Binnen een paar minuten overstappen naar een goedkoop energiepakket in Giesbeek april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend tref jij een lijst met relevante energiecontracten. Je selecteert ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel geregeld. Moeite bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Hierna detecteer je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.875 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.100 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.775 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Vattenfall.

Vind het goedkoopste pakket

Niet langer een hoge rekening. Besparingen mogelijk tot €245 per jaar.

Een snelle overstap

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Giesbeek

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Wil jij een betaalbaar pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Aan de hand van energieleverancieractie.nl kan jij binnen no-time energieprijzen Giesbeek vergelijken. Geef je woongegevens en stoom/gas verbruik in en zoek probleemloos het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaald pakket? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Check nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en check ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Achterveld afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Giesbeek?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Giesbeek april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Giesbeek? Hier vind je een aantal van beschikbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Greenchoice, Essent, NLE, Vattenfall, Eneco en natuurlijk Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, ENGIE uitgaande van een verbruik van 2250 kWh tot 2800 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land ben je vrij om te kiezen bij welke partij jij gas en licht koopt. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of ben je ontevreden over jouw bestaande energieleverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Kijk uit: controleer altijd de voorwaarden van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Giesbeek. Zodra je aankoop is verzonden zal er maar mail / bevestigingsbrief binnenkomen van de aankomende maatschappij. In dit schrijven vind je de kosten en bijkomende kosten (denk aan verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, vastrecht: ) van het energiepakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Onderneem je geen actie? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Oude energiepakket opzeggen

Jullie actuele contract wordt stopgezet. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf normaliter het contract even opzeggen.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige leverancier. Meestal dien je dit te doen een paar dagen voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan ook best een paar dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw aanstaande maatschappij stuurt de standen door naar de eerdere aanbieder waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Giesbeek. Je kunt rekenen op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Je kunt dit gewoon bewerken. Daarnaast ontvang je een overzicht + eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “Pure Energie prijzen“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is op dit moment een hot topic. Onder andere wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante opties zijn wind en zon (stroom). Het gros van de energiemaatschappijen hebben dat in hun portfolio. De aanbieders halen deze zonne-energie en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie kun jij kiezen: investeren in zonnepanelen voor jullie eigen woning of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken of uiteraard jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Zevenaar.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een AWB, Atag, Nefit, Intergas of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Windturbines genereren 100% groene windstroom voor NL huishoudens. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Ook interessant: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Besparen energieverbruik

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je jouw energieconsumptie weet te verkleinen kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Giesbeek

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energieleveranciers in Giesbeek en betaal minder voor gas en licht!