Energieleveranciers Gemert Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €595 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Gemert vergelijken gaat supersnel door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt à la minute de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je vind hier alle tijdelijke aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Budget Energie of Qwint kan afsluiten. Overstappen gaat handig en probleemloos. Op de site vergaar je functionele aanwijzingen en adviezen ter ondersteuning bij het vergelijken van een voordelige energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat de mogelijkheden zijn omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Gemert

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Gemert? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te kwalificeren die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieconsumptie en adres. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed maar in kleine mate je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Tevens bieden enkele aanbieders een gulle welkomstkorting bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €80 tot €220. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Panningen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om best een ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Direct overstappen naar een goedkoop energiepakket in Gemert april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna vind je een resultatenpagina met de meest voordelige energiecontracten. Je ontdekt direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap is kinderspel, het is snel gedaan. Problemen bij het invullen van jouw verbruik? Op de site check je het stroom- en gasverbruik bij voor een aantal situaties.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.925 kWh 650 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 2.075 m³

Alle leveranciers

Alle landelijke aanbieders vergelijken. Van DELTA tot Vrijopnaam.

Altijd de laagste prijs

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €255 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Gemert

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een voordelig energiecontract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Middels onze zoekmachine kun jij binnen no-time energieprijzen Gemert vergelijken. Geef je huisnummer en postcode + gas/licht inschatting in en bekijk ogenblikkelijk het goedkoopste contract. Meer weten over een zeker contract? Selecteer dan site van de leverancier. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en signaleer snel de beste of de goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Ook interessant: goedkoopste energie in Aalten afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Gemert?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Noord-Brabant)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Gemert april 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Gemert? Op deze pagina lees je een opsomming met gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Greenchoice, NLE, Eneco, Pure Energie, Essent maar uiteraard ook Qurrent, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 1900 kWh t/m 4000 kWh stroom en 1350 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Als consument maak je zelf uit bij wie je gas en licht afneemt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw bestaande energiemaatschappij? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Belangrijk: bekijk zeker even de opgestelde regels van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Gemert. Nadat jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen energieaanbieder. In deze mail of brief zie jij de kosten en regelgeving (zoals verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van het gekozen pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Bedenktijd energiecontract

Zodra je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Gedurende deze dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden het nieuwe contract cancellen. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat oude energiecontract wordt beëindigd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf in de regel het energiecontract beëindigen.

Meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw aanstaande aanbieder. In de regel doe je dit iets voor de ingangsdatum, hoewel het soms ook uitloopt tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande aanbieder geeft dit door aan de eerdere maatschappij waarna je een eindafrekening ontvangt.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Gemert. Ze sturen jou hiervan wederom een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Daarbij krijgen jullie een overzicht + eindafrekening van jouw “oude” maatschappij. Check ook “Huismerk Energie prijzen“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is momenteel een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante keuzes zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal maatschappijen hebben dit al geïntegreerd. De bedrijven reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen installeren voor op het dak of specifiek zoeken naar een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een tegemoetkoming in de gemeente Gemert-Bakel.

CV vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop i.v.m. een AWB, Remeha, Atag, Vaillant of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door heel Nederland zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Meer hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Noord-Brabant.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij de energievraag minimaliseert zal de besparing groot zijn. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Gemert

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Gemert en betaal minder voor gas en licht!