Energieleveranciers Frieschepalen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €575 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Frieschepalen vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt à la minute de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle exclusieve aanbiedingen die jij via de sites van bijvoorbeeld Engie en HVC ontvangt. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat eenvoudig en is zo gepiept. Op deze website doorzoek jij nuttige aanwijzingen en tips ten behoeve van het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen met betrekking tot groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Frieschepalen

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Frieschepalen? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: energieconsumptie en postcode. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de energienota. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: energiebelasting, opslag duurzame energie, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Daarnaast bieden sommige aanbieders een royale welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Dit kan zelfs oplopen van €120 t/m €195. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Oude Wetering.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Het is nogal een ingewikkelde berekening. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Frieschepalen juli 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Aansluitend check je een tabel met beschikbare energiecontracten. Je vindt zo moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is kinderspel, het is snel geregeld. Advies nodig bij het invullen van je jaarlijkse energiegebruik? Hier bekijk jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoon 1.800 kWh 650 m³
2 personen 2.275 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.675 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 1.900 m³

Alle leveranciers

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Energiedirect.nl tot en met Innova Energie.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €415 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Frieschepalen

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een betaalbaar contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van onze tool kunnen jullie eenvoudig energieprijzen Frieschepalen vergelijken. Geef je woongegevens + energieverbruik in en bekijk probleemloos het goedkoopste pakket. Meer details over een bepaalde leverancier? Klik dan op site van de leverancier. Profiteer nu van alle energieaanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en check ogenblikkelijk de beste of de goedkoopste energieleverancier voor je huis. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Zuidzande afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Frieschepalen?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Friesland)
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Frieschepalen juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Frieschepalen? Op energieleverancieractie.nl lees je een ranglijst van gangbare pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals NLE, Greenchoice, Vattenfall, Eneco, Pure Energie maar ook Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, ENGIE uitgaande van een verbruik van 1900 kWh tot 4450 kWh stroom plus 1150 m3 – 1450 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

Als consument mag je helemaal zelf kiezen waar jij je gas en licht inkoopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met je leverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Advies: check ten alle tijde de voorwaarden van het gekozen energiepakket. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Frieschepalen. Vanaf het punt dat jij een contract hebt afgesloten krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe energieaanbieder. Daarin zie jij de prijzen en regelgeving (bijvoorbeeld verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

2 weken bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een uitgebreide toelichting te geven, je nieuwe abonnement opzeggen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van oude contract

Jullie actuele energiepakket zal worden opgezegd. Meestal doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw aanstaande energieleverancier. Gewoonlijk moet dit een paar dagen voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 2 weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige leverancier speelt de standen door aan je voormalige energieleverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de nieuwe energiemaatschappij in Frieschepalen. Hiervoor krijg je een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Daarbij krijg jij de eindafrekening van jouw “oude” energieaanbieder. Bezoek nu “Huismerk Energie vergelijken“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is op dit moment iets waar veel mensen mee bezig zijn. Hierbij kun je denken aan gasvrij wonen en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante opties zijn zonnestroom en windenergie. Veel energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De maatschappijen halen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Opsterland.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Door deze producten zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Nefit, AWB, Vaillant, Atag of Intergas ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland vormen windmolens het landschap. Deze windturbines leveren schone windstroom voor woningen in ons land. Niet ieder maatschappij biedt deze vorm van stroom aan. De mogelijkheid hierop te selecteren zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Zodra je jouw eigen verbruik weet te verkleinen kan dat al flink schelen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Frieschepalen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energieleveranciers in Frieschepalen en bezuinig op gas en licht!