Energieleveranciers Foxhol Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €225 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Foxhol vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul alle velden in, en je treft eenvoudig de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Je vind hier alle tijdelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld De Vastelastenbond of HVC ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en probleemloos. Op deze pagina vind jij handige feiten en handreikingen voor het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Foxhol

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Foxhol? Het is niet mogelijk één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door jouw specifieke wensen: verbruik (kWh en m3) en woning. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, vastrecht, aansluitkosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien geven de meeste organisaties een aantrekkelijke welkomstkorting voor overstappers. Doorgaans is dat zo’n €175 tot +/- €250. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Oud-Vossemeer.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: We hebben het hier over nogal een moeilijke berekening. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Foxhol juni 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Daarna tref jij een overzicht met de beste energie aanbieders. Je vindt zo moeiteloos de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten gepiept. Moeite bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op deze website tref jij het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.900 kWh 625 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.675 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 2.000 m³

Alle leveranciers

Alle erkende partijen vergelijken. Van Budget Energie tot en met Innova Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Betaal niet langer teveel voor energie. Bespaar tot wel €225 per jaar.

Razendsnel overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Foxhol

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Met behulp van onze speciale vergelijker kun jij eenvoudig energieprijzen Foxhol vergelijken. Geef je woongegevens en verbruik in, en zoek meteen de goedkoopste leverancier. Meer weten over een bepaalde leverancier? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en vergelijk rap de milieuvriendelijkste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Zuidschermer afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Foxhol?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Foxhol juni 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Foxhol? Op energieleverancieractie.nl check je een opsomming met veel bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Essent, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie maar ook Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio berekend met een consumptie van 1850 kWh tot 3350 kWh stroom en 900 m3 tot 1950 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument beslis jij zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of ben je niet blij met je leverancier? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Advies: check zeker even de voorschriften van het huidige contract. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Foxhol. Zodra je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een bevestiging van jouw aanstaande maatschappij. Aan de hand daarvan zie jij de prijzen en voorwaarden (denk aan vastrecht, verbruikskosten, energiebelasting, netbeheerkosten, aansluitkosten: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). In deze periode mag je zonder consequenties, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Jullie werkende energiecontract wordt stopgezet. Doorgaans doet de nieuwe aanbieder dit. Tip: ga je verhuizen? Dan moet je zelf normaal gesproken het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe aanbieder. In de meeste gevallen doe je dit iets voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 15 dagen na de dag van overstappen. Jouw “nieuwe” aanbieder speelt de standen door aan jouw oude aanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de gekozen energiemaatschappij in Foxhol. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Daarbij incasseer je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw oude maatschappij. Check ook “Energieflex vergelijken“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonnestroom en windenergie. Een groot aantal aanbieders van energie hebben dat in hun portfolio. De organisaties bestellen zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: investeren in zonnepanelen voor op jouw woning of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. We hanteren daarvoor het principe van ‘salderen’. Je krijgt daarvoor een tegemoetkoming in de gemeente Hoogezand-Sappemeer.

CV vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Daardoor gaat je gasverbruik flink omlaag. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in vergelijking met Nefit, AWB, Vaillant, Intergas of Atag ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen kunnen ook uitkomst bieden.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zul je grote windmolens kunnen spotten. Windturbines genereren schone windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Extra info hierover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Zodra je het verbruik van energie minimaliseert zal de besparing groot zijn. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Foxhol

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Foxhol en betaal minder voor gas en licht!