Energieleveranciers Everdingen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €445 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Everdingen vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle tijdelijke kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bedrijven als Greenchoice en Leon Zeewolde kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en kost slechts een paar minuten. Op de site vergaar je praktische informatie en adviezen ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Everdingen

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Everdingen? Er is helaas niet één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en woonplaats. Ook ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de maandelijks energierekeningen. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt aansluitkosten, regiotoeslag, verbruikskosten, opslag duurzame energie, vastrecht: het telt allemaal mee. Tevens gunnen enkele organisaties een flinke welkomstkorting voor overstappers. Deze loopt op van €105 tot €200. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Opijnen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over een behoorlijk gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Everdingen mei 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je totale jaarverbruik in. Dan vind je een opsomming met beschikbare energieleveranciers. Je treft à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is kinderspel, het is snel gedaan. Moeite bij het invullen van jullie energieverbruik? Hieronder vind jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Omschrijving Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.975 kWh 750 m³
2 personen 2.300 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.825 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.175 kWh 1.975 m³

Alle organisaties

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Allure Energie tot en met Vrijopnaam.

Besparen op je energie

Betaal niet langer teveel voor energie. Dit scheelt je zo €305 per jaar.

Direct overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je komt niet zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Everdingen

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Overstappen op een betaalbaar energiepakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van onze speciale vergelijker kun je vlug energieprijzen Everdingen vergelijken. Voer je adres plusverbruik in, en zoek probleemloos het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaald contract? Klik dan op website van de aanbieder. Vergelijk nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan op deze pagina en vergelijk meteen de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor je verbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Zevenhuizen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Everdingen?

 1. Voer jouw locatie in (Utrecht)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat het overstappen voor je regelen.

Populaire energiepakketten in Everdingen mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Everdingen? Hier doorzoek jij een opsomming met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Essent, NLE, Vattenfall, Eneco, Greenchoice maar uiteraard ook Qurrent, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl berekend met een consumptie van 1900 kWh – 4450 kWh stroom en 1350 m3 – 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In ons land maak je zelf uit naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van je energiemaatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: check wel de condities van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Everdingen. Wanneer je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je een bevestiging van jullie nieuwe energieaanbieder. In deze mail of brief vind jij de geldige tarieven en bijkomende kosten (onder andere leveringkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, energiebelasting, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, in de regel binnen 14 dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Je huidige energiepakket wordt beëindigd. In de meeste gevallen doet de nieuwe aanbieder dit. Let op: stap je over doordat je gaat verhuizen? Dan moet je zelf in de regel de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” leverancier. Normaal gesproken moet dit zo’n week voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 15 dagen na de overstap. De toekomstige leverancier communiceert dit weer richting de “vroegere” energiemaatschappij zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door de “nieuwe” energiemaatschappij in Everdingen. Je kunt rekenen op natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze inschatting van kosten kan je altijd bewerken. Bovendien krijg jij jouw persoonlijke eindafrekening van de “vroegere” energieleverancier. Ga verder naar “Powerpeers abonnement“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een hot topic. Voorbeelden zijn je huis gasvrij verwarmen en het beperken van CO2 gebruik. Maar hoe werkt groene energie nou precies? De meest relevante keuzes zijn zonnestroom en windenergie. Veel van de energiemaatschappijen maken hier graag gebruik van. De maatschappijen kopen deze zonne-energie en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor op het dak of speciaal op zoek gaan naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard je teveel opgewekte stroom terugleveren aan het net. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Vianen.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig wanneer je het vergelijk met een Nefit, Vaillant, Atag, Intergas of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert schone windstroom voor NL huishoudens. Niet elke leveranciers werkt met deze vorm van groene stroom. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Utrecht.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je besparen op je verbruik. Zodra je jouw eigen verbruik weet te beperken zal de besparing groot zijn. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de milieubelasting. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparatuur met A of A+ label of LED verlichting. Direct energie besparen in Everdingen

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Everdingen en betaal minder voor gas en licht!