Energieleveranciers Eursinge Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €635 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eursinge vergelijken is gemakkelijk door middel van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je treft binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Je checkt zo veel exclusieve welkomstacties die je niet via de website van bedrijven als DELTA of Noordelijk Lokaal Duurzaam kunt vinden. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat simpel en zonder problemen. Op energieleverancieractie.nl vergaar je nuttige gegevens en handreikingen t.b.v. het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, meer info over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Eursinge

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Eursinge? Het is onmogelijk één energieleverancier te vermelden waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door factoren als: verbruik (kWh en m3) en adres. Bovendien zijn er veel aspecten belangrijker dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt je rekening voor de energie. Inspecteer maar eens de laatste energie jaarrekening: verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Tevens hanteren flink wat bedrijven een vorstelijke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Doorgaans is dat zo’n €145 tot €230. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Opheusden.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: We hebben het hier over nogal een complexe rekensom. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eursinge februari 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Nadien volgt een resultatenpagina met de beste energiecontracten. Je ontdekt binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen is zo doorgevoerd. Moeite bij het inschatten van jouw verbruik? Op deze website tref jij het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij verschillende type woningen en huishouden.


Type huis Gasgebruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 600 m³
2 bewoners 2.250 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.775 kWh 1.425 m³
Familie (2 kinderen) 3.525 kWh 1.775 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 1.950 m³

Alle maatschappijen

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Essent tot en met Vandebron.

Flink besparen op jouw energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €285 per jaar.

Makkelijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Nooit zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Eursinge

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een voordelig pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Op basis van onze speciale vergelijker kun je ogenblikkelijk energieprijzen Eursinge vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusverbruiksgegevens in, en selecteer direct het goedkoopste pakket. Meer details over een zeker contract? Dat is te vinden in website van de aanbieder. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Wil jij ook geld besparen en gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en ontdek direct de meest geschikte of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Zevenhoven afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Eursinge?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en sluit online je contract over.

Populaire energiepakketten in Eursinge februari 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Eursinge? Op deze website lees je een opsomming met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als NLE, Essent, Vattenfall, Pure Energie, Eneco en ook Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Qurrent met een verbruik van 1900 kWh t/m 3700 kWh stroom en 1400 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Is je energiecontract bijna afgelopen, ga jij verhuizen, of is het gewoon tijd om afscheid te nemen van jouw huidige energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: achterhaal wel de opgestelde regels van het energiecontract. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Eursinge. Wanneer het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de geselecteerde maatschappij. Aan de hand daarvan tref jij afgesproken prijzen en bijkomende kosten (bijvoorbeeld verbruikskosten, leveringkosten, aansluitkosten, energiebelasting, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder je te hoeven verantwoorden jouw aanvraag annuleren. Onderneem je geen actie? Het overstappen van energie is dan bindend.

Opzeggen van oude contract

Je vorige gas & licht pakket zal worden opgezegd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Advies: stap je over doordat je gaat verhuizen? Je moet dan zelf meestal het energiecontract beëindigen.

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande energiemaatschappij. In de regel moet dit iets voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de overstap. Jouw toekomstige energieleverancier stuurt de standen door naar jouw “oude” energieaanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Eursinge. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Daarbij ontvang jij een eindafrekening van de “vroegere” energiemaatschappij. Lees verder over “Oxxio abonnement“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is hedendaags een belangrijk thema. Voorbeelden zijn een gasvrij huis en minder CO2 uitstoten. Wat kan ik zelf doen met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn zonnestroom en windenergie. De meeste leveranciers werken hier dan ook graag mee. De leveranciers halen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Midden-Drenthe.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Nefit, Vaillant, Atag, Intergas of Remeha ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energierekening. Het warmtenet, Pelletkachels en Zonneboilers zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Een windturbine levert volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Een uitgebreide filter wordt weergegeven in de energievergelijker. Iets van de laatste jaren: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Drenthe.

Energieverbruik reduceren

Streef jij naar een duurzame aardbol? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Als je het verbruik van energie reduceert kan dat al flink schelen. Niet alleen op de kosten, maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparatuur met A of A+ label of zuinige LED lampen. Wacht niet langer en ga energie besparen in Eursinge

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Eursinge en bezuinig op gas en licht!