Energieleveranciers Espel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €275 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Espel vergelijken is gemakkelijk met behulp van onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt binnen no-time de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Met veel exclusieve welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij bedrijven als DELTA of MAIN Energie ontvangt. Het oversluiten gaat makkelijk en gebruiksvriendelijk. Op deze website doorzoek jij toepasbare toelichtingen en hulp ten behoeve van het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is ten aanzien van groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Espel

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Espel? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te betitelen waar jij het goedkoopst uit bent. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en adres. Bovendien zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energietarieven. Deze bepalen maar in kleine mate je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarrekening: jij betaalt opslag duurzame energie, regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten: het wordt allemaal doorbelast. Bovendien gunnen veel aanbieders een gulle welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €140 tot +/- €255. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Oostwoud.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is een behoorlijk ingewikkelde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Espel juli 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en je geschatte verbruik in. Aansluitend tref jij een opsomming met de beste energiebedrijven. Je treft moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap stelt niet veel voor, het is zo gedaan. Tips gebruiken bij het inschatten van jullie energieverbruik? Hierna vind je het stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.800 kWh 700 m³
2 persoons huishouden 2.450 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.625 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 1.925 m³

Compleet aanbod

Alle grote partijen vergelijken. Van Fenor tot Oxxio.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Neem afscheid van hoge rekeningen. Bespaar tot wel €395 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Espel

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Overstappen op een goedkoop pakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Dankzij onze tool kan je probleemloos energieprijzen Espel vergelijken. Geef je huisnummer en postcode plusenergieverbruik in en zoek direct de goedkoopste aanbieder. Meer info over een zekere aanbieder? Klik dan op website van de aanbieder. Vergelijk nu alle energieaanbiedingen en welkomstbonussen. Stap in enkele minuten over op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan rechts en signaleer rap de meest geschikte of voordeligste energieleverancier voor jullie woning. Vind alles uit over goedkoopste energie in Zenderen afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Espel?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Flevoland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies optioneel voor duurzame energie.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en sluit je contract online over.

Populaire energiepakketten in Espel juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Espel? Op de site doorzoek jij een opsomming met veel bestelde pakketten van populaire energiemaatschappijen als Essent, Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco en ook Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Qurrent uitgaande van een verbruik van 1550 kWh t/m 3950 kWh stroom plus 950 m3 tot 1900 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Overstappen van energieleverancier, hoe werkt dat?

In Nederland bepaal je zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jullie actuele energieleverancier? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Advies: bekijk zeker even de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Pakketten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Espel. Wanneer het contract is doorgevoerd ontvang je een bevestiging van de gekozen energiemaatschappij. Hierin tref jij afgesproken prijzen en kleine lettertjes (zoals aansluitkosten, energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, leveringkosten: ) van jouw nieuwe pakket. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, vaak binnen een week.

2 weken bedenktijd

Nadat je de bevestiging ontvangen hebt, mag jij 14 werkdagen nadenken (bedenktijd). Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het lopende gas en stroom pakket wordt opgezegd. Gewoonlijk wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Tip: krijg je een andere huis? Jij zult dan meestal het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de nieuwe energiemaatschappij. Doorgaans wordt dit van je gevraagd enkele dagen voor passeren van het moment van overstappen, maar het kan ook best 1 of 2 weken na de dag van overstappen. Jouw toekomstige maatschappij geeft dit door aan jouw oude maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energie

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Espel. Het is nog even wachten op een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij aanpassen. Tevens ontvang je een jaaroverzicht en eindafrekening van je voormalige energiemaatschappij. Lees verder over “Innova Energie abonnement“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Voorbeelden zijn een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste alternatieven zijn windenergie en zonne-energie. Het gros van de leveranciers doen hier aan mee. De leveranciers reserveren zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie zijn er meerdere keuzes: investeren in zonnepanelen voor op je eigen huis of bewust de keuze maken voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Zelf zonnepanelen plaatsen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en bovendien jouw ongebruikte stroom aan bedrijven terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Je krijgt daarvoor terugleververgoeding in de gemeente Noordoostpolder.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Nefit, Vaillant, Remeha, Intergas of AWB ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energienota. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Groene windenergie

Op steeds meer plekken zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Windturbines genereren volledig groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Details per aanbieder wordt weergegeven in de energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Flevoland.

Besparen energieverbruik

Bewuster met elektriciteit omgaan? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer jij de energievraag weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot zuinige apparaten en A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Espel

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Espel en betaal minder voor gas en licht!