Energieleveranciers Eppenhuizen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €515 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eppenhuizen vergelijken is gemakkelijk via onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft meteen de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Check alle unieke aanbiedingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Clean Energy of Noordelijk Lokaal Duurzaam kan scoren. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat gemakkelijk en snel. Op energieleverancieractie.nl bekijk je nuttige feiten en adviezen bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Eppenhuizen

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Eppenhuizen? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van aspecten als: gas- en stroomverbruik en adres. Eveneens moet je verder kijken dan enkel de energietarieven. Dit beïnvloed slechts ten dele de energierekening. Check maar eens jullie energie jaarrekening: vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens bieden flink wat bedrijven een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €180 tot €290. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Oosterwijk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om best een complexe berekening. Geen nood, je hoeft niet zelf te rekenen. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eppenhuizen mei 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Daarna volgt een resultatenpagina met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je selecteert rap de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Overstappen stelt niet veel voor, het is zo rond gemaakt. Moeite bij het invullen van jouw energieconsumptie? Op deze pagina vind je het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Verbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Samenstelling huishouden Stroom Gas
1 bewoner 1.975 kWh 600 m³
2 personen 2.300 kWh 1.100 m³
Gezin + 1 kind 2.825 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.400 kWh 1.725 m³
2 & 3 kinderen 4.250 kWh 2.075 m³

Compleet aanbod

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Fenor tot aan Vrijopnaam.

Besparen op de energienota

Betaal niet langer teveel voor energie. Besparingen tot wel €275 per jaar.

A la minute overstappen

Dankzij de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Eppenhuizen

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een goedkoop pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door gebruik te maken van energieleverancieractie.nl kun je binnen no-time energieprijzen Eppenhuizen vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusstoom/gas verbruik in en selecteer ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zekere leverancier? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Volg de stappen rechts en ontdek ogenblikkelijk de milieuvriendelijkste of de goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Zeegse afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Eppenhuizen?

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in (Groningen)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het volledige verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Wil je grijze of groene stroom?
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Eppenhuizen mei 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Eppenhuizen? Op deze website vind jij een ranglijst van veel bestelde pakketten van energiemaatschappijen zoals Pure Energie, Vattenfall, NLE, Greenchoice, Essent maar ook Powerpeers, ENGIE, Energiedirect.nl, Qurrent, Budget Energie met een verbruik van 2000 kWh t/m 3400 kWh stroom en 1000 m3 tot 1500 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In ons land kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of voel je je niet meer thuis bij jouw energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: doorzoek wel de voorschriften van het huidige contract. Welke opzegtermijn geldt er, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Eppenhuizen. Zodra jij een contract hebt afgesloten ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande leverancier. In deze mail of brief zie je de geldige tarieven en voorwaarden (denk hierbij aan opslag duurzame energie, aansluitkosten, verbruikskosten, vastrecht, leveringkosten: ) van het contract. Dit wordt digitaal en/of per post verstuurd, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. In deze 14 dagen mag je gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, jouw aanvraag annuleren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Oude energiepakket opzeggen

Het oude gas en stroom pakket wordt stopgezet. Dikwijls zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Tip: ga je verhuizen? Dan moet je zelf doorgaans het contract opzeggen (online of per brief).

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande leverancier. Gewoonlijk moet dit iets voor het moment van overstappen, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken nadat het contract is ingegaan. De toekomstige energieaanbieder stuurt de standen door naar jouw “oude” energieaanbieder zodat deze de eindafrekening kan maken.

Overstap is geslaagd

Heb jij alle stappen afgerond? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de “nieuwe” energiemaatschappij in Eppenhuizen. Het is nog even wachten op uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon bijstellen. Tevens ontvangen jullie jouw persoonlijke eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “DELTA abonnement“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? De meest relevante alternatieven zijn zon en wind (energie). Veel van de aanbieders van energie werken hier dan ook graag mee. De bedrijven halen deze zonnestroom en windenergie bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie zijn er 2 mogelijkheden: zonnepanelen laten plaatsen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Investeren in zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken en tevens het overschot aan stroom terugleveren. De term hiervoor is ‘salderen’. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Eemsmond.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Zodoende zal je gasverbruik significant dalen. Het verbruik van elektriciteit zal stijgen. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Nefit, Atag, AWB, Remeha of Vaillant ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Een windturbine levert schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder werkt met deze vorm van groene stroom. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Iets van de laatste jaren: een deel van een windmolen kopen in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij de energievraag kunt terugdringen kan dat al flink schelen. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op de uitstoot van CO2. Kies bijvoorbeeld bewust voor apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Eppenhuizen

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Eppenhuizen en bespaar op gas en licht!