Energieleveranciers Enspijk Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €525 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Enspijk vergelijken gaat supersnel middels onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle unieke acties die men standaard niet bij bedrijven als Essent of Vandebron kan scoren. Overstappen van energie gaat handig en is zo gepiept. Hieronder bekijk je functionele aanwijzingen en tips t.b.v. het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en hoe het zit betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Enspijk

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Enspijk? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te onderscheiden waarbij de prijzen altijd het voordeligst zijn. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: energieconsumptie en woonplaats. Uiteraard zijn er veel aspecten belangrijker dan uitsluitend de energietarieven. Dat beslaat maar in kleine mate de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw energie jaarrekening: netbeheerkosten, aansluitkosten, verbruikskosten, regiotoeslag, vastrecht: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Tevens gunnen veel leveranciers een gulle welkomstkorting voor consumenten die overstappen. Deze loopt op van €125 tot €205. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Oosterland.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Je hebt te maken met best een moeilijke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Enspijk juli 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Aansluitend doorzoek je een overzicht met de goedkoopste energieleveranciers. Je ontdekt à la minute de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Oversluiten is kinderspel, het is snel doorgevoerd. Advies nodig bij het invullen van jouw verbruik? Op de site vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij voor verschillende situaties.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.950 kWh 625 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 3.100 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.125 kWh 1.950 m³

Alle organisaties

Alle bekende organisaties vergelijken. Van Huismerk Energie tot Oxxio.

Besparen op je energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Besparingen mogelijk tot €405 per jaar.

Razendsnel overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Enspijk

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig contract? Dan zit je hier helemaal goed! Door middel van onze tool kan je moeiteloos energieprijzen Enspijk vergelijken. Vul postcode + huisnummer plusgas/licht inschatting in en zoek meteen de goedkoopste leverancier. Meer weten over een zeker contract? Bekijk dan de merkpagina. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen aan de rechterkant en bekijk eenvoudig de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Vind alles uit over goedkoopste energie in Zandeweer afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Enspijk?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Kies het variabele of vaste energietarief.
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Selecteer optioneel groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Enspijk juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Enspijk? Nu doorzoek jij een tabel met gangbare pakketten van energiemaatschappijen zoals Vattenfall, NLE, Pure Energie, Eneco, Essent en natuurlijk Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie uitgaande van een verbruik van 1650 kWh tot 4150 kWh stroom en 1150 m3 t/m 2000 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe werkt overstappen van energieleverancier?

In ons land ben jij er verantwoordelijk voor waar jij je gas en licht inkoopt. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw huidige energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Vergeet niet: bekijk ten alle tijde de voorwaarden van de energieaanbieder. Wat is de opzegtermijn, of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Pakketten vergelijken en overstappen

Voer alle gegevens in die worden gevraagd en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Enspijk. Zodra je een bestelling hebt geplaatst zul jij een mail ontvangen van de aankomende leverancier. Hierin vind je de kosten en kleine lettertjes (zoals vastrecht, leveringkosten, energiebelasting, aansluitkosten, netbeheerkosten: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Zodra de bestelling in goede orde binnengekomen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze termijn kun jij nog zonder kosten te maken en zonder specifieke reden het pakket annuleren. Doe je niets? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Je vorige contract wordt opgezegd. Doorgaans zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? In dat geval moet je zelf gewoonlijk de actuele abonnementen stopzetten.

Doorgeven van meterstanden

Voor een correcte afhandeling dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan jouw toekomstige energiemaatschappij. Normaliter dien je dit te doen iets voor de ingangsdatum, maar soms gebeurt het ook 1 of 2 weken na de dag van overstappen. De toekomstige energieleverancier stuurt de standen door naar de eerdere energiemaatschappij zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Alle stappen doorlopen? Dan wordt de overstap afgerond, en begint de levering van stroom en gas door de geselecteerde energiemaatschappij in Enspijk. Het is nog even wachten op een bevestiging plus een voorstel van het maandelijkse voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd bijstellen. Ook incasseer jij een eindafrekening van de eerdere aanbieder. Bekijk nu “Allure Energie abonnement“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een veelbesproken doelstelling. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? Twee veelbesproken alternatieven zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de aanbieders van energie doen hier aan mee. De leveranciers reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf stroom opwekken met zonnepanelen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Ook wel bekend als salderen. Daarvoor heb je recht op terugleververgoeding in de gemeente Geldermalsen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De klassieke cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Je stroomverbruik neemt wel toe. Deze (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in vergelijking met Nefit, Atag, AWB, Vaillant of Remeha ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Je kunt flink besparen op de energienota. Infraroodpanelen, Het warmtenet en Zonneboilers zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies zijn tegenwoordig windmolens te vinden. Deze windturbines leveren schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elke maatschappij is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover is beschikbaar in onze online energievergelijker. Iets actueels: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Wil je echt groen zijn? Dan moet je besparen op je verbruik. In het geval je het verbruik van energie reduceert kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Enspijk

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiemaatschappijen in Enspijk en betaal minder voor gas en licht!