Energieleveranciers Empe Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €335 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Empe vergelijken is een eitje met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Check alle tijdelijke welkomstacties die je niet op de reguliere manier bij o.a. Energieflex en Pure Energie ontvangt. Overstappen van energie gaat gemakkelijk en probleemloos. Op de site bekijk je handige aanwijzingen en hulp bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Empe

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Empe? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door aspecten als: gas- en stroomverbruik en locatie. Bovendien ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Dit bepaalt maar in kleine mate de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, opslag duurzame energie, vastrecht: het telt allemaal mee. Daarnaast geven flink wat leveranciers een gulle welkomstkorting als je jouw contract oversluit. Deze loopt op van €90 tot +/- €275. Je treft hier ook uitgebreide info over energieleveranciers vergelijken Oosterbeek.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om een behoorlijk gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Onmiddellijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Empe april 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en een schatting van je energieverbruik in. Aansluitend tref jij een opsomming met relevante energiecontracten. Je treft gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is zo rond gemaakt. Tips gebruiken bij het doorgeven van je jaarlijkse energiegebruik? Hieronder detecteer je het stroomverbruik en gasverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.875 kWh 650 m³
2 persoons huishouden 2.425 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.675 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.350 kWh 2.025 m³

Alle maatschappijen

Alle gangbare maatschappijen vergelijken. Van Clean Energy tot aan Vandebron.

Bekijk het goedkoopste pakket

Vind de goedkoopste leverancier. Besparingen tot wel €245 per jaar.

Direct overstappen

Dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Empe

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Wil jij een voordelig contract? Hier tref je alle goedkope contracten. D.m.v. onze speciale vergelijker kan men eenvoudig energieprijzen Empe vergelijken. Vul jouw locatie plusstoom/gas verbruik in en vind eenvoudig de goedkoopste leverancier. Meer informatie m.b.t. een bepaalde leverancier? Klik dan op de merkpagina. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en actiekortingen. Vandaag nog overstappen? Gebruik goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen op deze pagina en ontdek vlug de beste of meest goedkope energieleverancier voor jullie woning. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Zaamslag afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Empe?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Empe april 2024

Hoe zit het met de meest populaire energiecontracten in Empe? Nu check je een aantal van gangbare pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Eneco, NLE, Greenchoice, Pure Energie, Essent en ook Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio berekend met een consumptie van 1900 kWh tot 3000 kWh stroom en 950 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument ben jij er verantwoordelijk voor bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga jij verhuizen, of ben je niet blij met jouw bestaande energieaanbieder? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Goed om te weten: doorzoek zeker even de kleine lettertjes van jouw energiemaatschappij. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Empe. Als je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe energieleverancier. Hierin zie jij de geldige tarieven en kleine lettertjes (onder andere verbruikskosten, vastrecht, aansluitkosten, leveringkosten, regiotoeslag: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer het nieuwe contract binnen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een geldige reden op te geven, het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Het actuele gas & licht pakket wordt stopgezet. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Let op: ga je van woning wisselen? Bij dit scenario moet je zelf in de regel het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

De overstap goed regelen? Dan ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de aanstaande maatschappij. Normaliter gebeurt dit enkele dagen voor passeren van de datum van overstap, maar het kan ook best een paar dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” energieleverancier stuurt de standen door naar jouw oude leverancier zodat de eindafrekening op correcte wijze kan worden opgemaakt.

Je bent overgestapt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door jouw nieuwe energiemaatschappij in Empe. Hiervoor krijg je vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment corrigeren. Ook krijg je te maken met de eindafrekening van de eerdere energiemaatschappij. Lees verder over “Enduris groene stroom“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is op dit moment een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn een woning zonder gas en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste opties zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De aanbieders bestellen windenergie en zonne-energie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Dit noemen we ook wel salderen. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Brummen.

Gasketel vervangen voor warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is iets wat we meer en meer zien. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Nefit, Atag, Vaillant, AWB of Intergas ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Zonneboilers en Infraroodpanelen zijn ook populaire opties.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. Windturbines dragen bij aan 100% groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet ieder maatschappij doet hier aan mee. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Wil je echt groen zijn? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie vermindert kan je flink besparen. Niet alleen op de kosten, maar ook op het vervuilen van de aarde. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Empe

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energieleveranciers in Empe en bezuinig op gas en licht!