Energieleveranciers Ellecom Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €415 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ellecom vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt vlug de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Ontdek speciale kortingsacties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld E.ON en Vattenfall kunt gebruiken. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat eenvoudig en prettig. Hier bekijk je bruikbare details en hulp ter ondersteuning bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, hoe de overstapservice werkt, en wat je moeten weten omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Ellecom

Wat is het beste adres voor goedkope energie in Ellecom? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te betitelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en adres. Uiteraard zijn er meer zaken belangrijk dan exclusief de energietarieven. Dit bepaalt slechts deels de energienota. Check maar eens jullie jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Daarnaast hanteren de meeste leveranciers een flinke welkomstpremie voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €125 tot €260. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Ommeren.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het is best een complexe rekensom. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Via de energievergelijker kan jij dit eenvoudig doen. Gelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ellecom juni 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Nadien vind je een overzicht met de goedkoopste energieleveranciers. Je vindt zo simpel de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is binnen enkele minuten gedaan. Moeite bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op deze pagina vind je het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type woning Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Samenstelling huishouden Elektriciteit kWh Gas
1 bewoner 1.900 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.850 kWh 1.375 m³
Gezin + 2 kinderen 3.750 kWh 1.700 m³
Familie (3 kinderen) 4.375 kWh 1.950 m³

Alle aanbieders

Alle betrouwbare maatschappijen vergelijken. Van Eneco tot aan Pure Energie.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen tot wel €405 per jaar.

Razendsnel overstappen

Profiteer van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in Ellecom

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Op zoek naar een betaalbaar energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van de vergelijker kan je binnen no-time energieprijzen Ellecom vergelijken. Geef je woongegevens en stoom/gas verbruik in en vind direct het goedkoopste contract. Meer weten over een bepaalde leverancier? Ga dan verder naar het bedrijfsprofiel. Profiteer nu van alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en check direct de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier voor jullie woning. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste energie in Woudbloem afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Ellecom?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en laat je contract overzetten.

Populaire energiepakketten in Ellecom juni 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Ellecom? Hieronder vind je een aantal van meest bestelde pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Vattenfall, Eneco, Greenchoice, NLE, Pure Energie + Qurrent, ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl op basis van een verbruik van 1750 kWh tot 3050 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1950 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag mag je helemaal zelf kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of voel je je niet meer thuis bij jouw leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Goed om te weten: controleer zeker even de opgestelde regels van het huidige contract. Wat is de opzegtermijn, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Ellecom. Nadat je nieuwe bestelling is afgerond ontvang je ter bevestiging een mail of brief van jouw aanstaande leverancier. Daarin zie je de kosten en condities (denk hierbij aan regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht, netbeheerkosten: ) van het energiepakket. Dit kan per mail of post, doorgaans binnen 2 weken.

14 dagen bedenktijd

Wanneer het nieuwe contract binnen is, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze termijn kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? De overstap van energie zal dan actief worden op de afgesproken datum.

Huidige contract beëindigen

Jouw actuele energiepakket wordt opgezegd. Dikwijls wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Advies: ga je van woning wisselen? Je moet dan zelf normaliter de huidige contracten moet opzeggen.

Meterstanden doorgeven een nieuwe leverancier

Voor een correcte afhandeling wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan de aanstaande energieaanbieder. Meestal gebeurt dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar soms gebeurt het ook een paar dagen na de dag van overstappen. Jouw toekomstige energiemaatschappij speelt de standen door aan de “vroegere” leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en begint de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Ellecom. Je ontvangt hiervan wederom een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon aanpassen. Bovendien ontvang je jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” aanbieder. Bekijk nu “Noordelijk Lokaal Duurzaam groene stroom“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan wonen zonder gasaansluiting en besparen op de CO2 uitstoot. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De 2 meest toegepaste manieren zijn zonne-energie en windenergie. Een groot aantal energie-aanbieders maken hier graag gebruik van. De aanbieders importeren windenergie en zonne-energie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Aangaande zonne-energie zijn er 2 mogelijkheden: investeren in zonnepanelen voor je appartement of huis of specifiek zoeken naar een energie aanbieder die zelf zonne-energie levert. Zelf zonnepanelen plaatsen is vaak erg winstgevend. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Rheden.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Zo verbruik je amper nog gas. Aan de andere kant verbruikt zo’n systeem wel stroom. De (hybride) warmtepompen zijn nog wel aan de prijs in verhouding tot een Nefit, Remeha, AWB, Vaillant of Intergas ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energiekosten. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Zonneboilers kunnen ook uitkomst bieden.

Windenergie

Door het hele land zie je grote parken met windmolens. Windturbines dragen bij aan schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet ieder energiecontract is automatisch aanbieder van groene stroom. Meer daarover kan je bekijken in de energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Gelderland.

Minder energie consumeren

Wil je echt groen zijn? Neem dan het actuele verbruik onder de loep. Wanneer je jouw eigen verbruik vermindert kan je flink besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook aan het feit dat je minder CO-2 uitstoot. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Ellecom

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Ellecom en bespaar op gas en licht!