Energieleveranciers Ell Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €425 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Ell vergelijken is gemakkelijk dankzij onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet probleemloos de goedkoopste energieleverancier die voldoet aan jouw eisen. Met veel speciale welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Anode Energie en Noordelijk Lokaal Duurzaam ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat handig en zonder problemen. Op de site doorzoek jij nuttige informatie en support bij het vinden van een voordelige energieaanbieder, hoe je eerlijk kunt vergelijken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen betreft groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Ell

Welke energiemaatschappij moet ik kiezen voor goedkope energie in Ell? Het is niet mogelijk één energieleverancier te vermelden die de laagste prijzen hanteert. Dit hangt af van jouw persoonlijke situatie: verbruik (kWh en m3) en locatie. Daarnaast moet je meer mee laten wegen dan uitsluitend de energietarieven. Dit beïnvloed maar beperkt de energierekening. Bekijk maar eens je jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, opslag duurzame energie, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag: het wordt allemaal doorbelast. Daarnaast verstrekken flink wat maatschappijen een vorstelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Doorgaans is dat zo’n €85 tot €255. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Ommen.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het gaat om best een moeilijke rekensom. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Ell mei 2024? Voer allereerst jouw woonplaats in en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Hierna volgt een resultatenpagina met de meest voordelige energie aanbieders. Jij kiest simpel de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Overstappen van aanbieder is binnen no-time geregeld. Advies nodig bij het invoeren van jouw verbruik? Hier vind je het gemiddelde stroom- en gasverbruik bij grote en kleine gezinnen/woningen.


Omschrijving Verbruik
Appartement 800 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.800 kWh 750 m³
2 bewoners 2.375 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.850 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.550 kWh 1.775 m³
Gezin + 3 kinderen 4.275 kWh 2.050 m³

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van DELTA tot aan NLE.

Een lagere energierekening

Neem afscheid van hoge rekeningen. Besparingen mogelijk tot €505 per jaar.

Makkelijk overstappen

Dit kan met de overstapservice. Je zit geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Ell

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Ben jij op zoek naar een voordelig pakket? Dan zit je hier helemaal goed! Met behulp van de vergelijker kunnen jullie rap energieprijzen Ell vergelijken. Vul postcode + huisnummer en stoom/gas verbruik in en selecteer eenvoudig het goedkoopste pakket. Meer informatie m.b.t. een zeker contract? Dit vind je in de overkoepelende merksite. Check nu alle populaire energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Gas en elektriciteit vergelijken, hoe werkt dat? Bekijk de handige stappen rechts en ontdek direct de duurzaamste of voordeligste energieleverancier voor je huis. Ook interessant: goedkoopste energie in Woubrugge afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Ell?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Limburg)
 2. Kies de gezinsgrootte, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Wens je groene of grijze stroom?
 7. Kies de beste aanbieding en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Ell mei 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Ell? Onder dit stukje lees je een tabel met standaard pakketten van populaire energiemaatschappijen als Greenchoice, NLE, Vattenfall, Eneco, Pure Energie maar ook Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers gerekend met een verbruik van 1650 kWh t/m 4500 kWh stroom en 950 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land ben jij er verantwoordelijk voor naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is jouw energiecontract verlopen, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jullie actuele energiemaatschappij? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Het oversluiten is vaak direct mogelijk. Goed om te weten: bekijk wel de kleine lettertjes van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en stap eenvoudig online over naar energiebedrijven in Ell. Op het moment dat je aankoop is verzonden krijg je een bevestigingsmail of brief van de aankomende energieaanbieder. Hierin lees jij de kosten en bijkomende kosten (onder andere regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, energiebelasting: ) van het contract. Het beschikbaar stellen van deze info is verplicht, en het duurt een paar dagen.

Wettelijke bedenktijd

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden het pakket annuleren. Maak je hier geen gebruik van? Het overstappen van energie wordt dan definitief in gang gezet.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie lopende energiecontract wordt stopgezet. Doorgaans krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Belangrijk: krijg je een andere huis? In dat geval moet je zelf in de regel de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe energieaanbieder. Gewoonlijk moet dit zo’n week voor het moment van overstappen, maar soms gebeurt het ook 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier zal deze gegeven doorzetten naar je voormalige aanbieder waarna jij snel de eindafrekening kan verwachten.

Je bent overgestapt van energie

Heb jij alle stappen afgerond? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en kan je stroom en gas gebruiken van de geselecteerde energiemaatschappij in Ell. Ze sturen jou hiervan vanzelfsprekend een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze schatting van verbruikskosten mag jij verhogen. Tevens incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw oude aanbieder. Bekijk nu “NLE groene stroom“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Wat kan ik zelf doen met groene energie? De meest relevante manieren zijn wind en zon (stroom). Een groot aantal aanbieders van energie doen hier aan mee. De bedrijven halen deze zonnestroom en windenergie bij bedrijven uit binnen- en buitenland.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor je appartement of huis of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen is heel interessant. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken en bovendien de “extra” stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Leudal.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Nefit, Remeha, AWB, Vaillant of Atag ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Infraroodpanelen en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Door het hele land zul je grote windmolens kunnen spotten. Deze windturbines leveren grote hoeveelheden windstroom voor NL huishoudens. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren kan je bekijken in de energievergelijker. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Limburg.

Besparen energieverbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Als jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar je bent ook duurzaam bezig (CO2). Kies bijvoorbeeld bewust voor huishoudelijke apparatuur met A+ energielabel of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Ell

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiepakketten in Ell en betaal minder voor gas en licht!