Energieleveranciers Eefde Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €565 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Eefde vergelijken is kinderspel met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier die past bij jouw energieconsumptie. Je vind hier alle tijdelijke aanbiedingen die jij niet via de normale weg bij aanbieders zoals Allure Energie en Innova Energie kan afsluiten. Het oversluiten gaat moeiteloos en zonder problemen. Op energieleverancieractie.nl vergaar je praktische toelichtingen en handreikingen t.b.v. het zoeken naar een voordelige energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en hoe het zit met betrekking tot groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Eefde

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Eefde? Jammer genoeg is er niet één energieleverancier te kwalificeren die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van indicatoren zoals: gas- en stroomverbruik en adres. Eveneens moet je verder kijken dan exclusief de energiekosten. Dit beïnvloed maar voor een deel je rekening voor de energie. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting: het wordt allemaal doorbelast. Verder hanteren enkele organisaties een hoge welkomstkorting voor consumenten die overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €150 tot +/- €215. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Nuth.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: We hebben het hier over best een gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Eefde juli 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Vervolgens tref jij een overzicht met de meest voordelige energiebedrijven. Jij kiest handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo doorgevoerd. Moeite bij het schatten van jouw energieconsumptie? Op deze pagina detecteer je het gas- en stroomverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Type huis Gas
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.900 kWh 650 m³
2 personen 2.300 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.875 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.625 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.075 kWh 2.000 m³

Alle maatschappijen

Alle bekende aanbieders vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Qurrent.

Het goedkoopste contract

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Je bespaart zo €415 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Eefde

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar pakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van de vergelijker kun je à la minute energieprijzen Eefde vergelijken. Vul postcode + huisnummer & verbruik in, en bekijk probleemloos het goedkoopste contract. Aanvullende info over een zeker contract? Klik dan op het bedrijfsprofiel. Vergelijk nu de meest aantrekkelijke energie aanbiedingen en welkomstbonussen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan rechts en check rap de milieuvriendelijkste of meest betaalbare energieleverancier voor je huis. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Winsum afsluiten.

Hoe werkt gas en stroom vergelijken in Eefde?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Gelderland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en laat de overstapservice het werk doen.

Populaire energiepakketten in Eefde juli 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Eefde? Nu check je een opsomming met veel bestelde pakketten van aantrekkelijke energiemaatschappijen zoals Essent, Greenchoice, Vattenfall, Pure Energie, Eneco maar uiteraard ook Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, Powerpeers op basis van een verbruik van 1500 kWh t/m 4400 kWh stroom en 1150 m3 tot 1550 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In dit land ben je vrij om te kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Ben je bij contractvrij, heb je een nieuwe woning gekocht, of voel je je niet meer thuis bij jouw huidige leverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Vergeet niet: bekijk ten alle tijde de condities van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn of krijg ik te maken met een boete of opzegvergoeding?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Eefde. Zodra je nieuwe bestelling is afgerond krijg je een bevestigingsmail of brief van jullie nieuwe energieleverancier. Aan de hand daarvan bekijk jij de geldige tarieven en voorwaarden (onder andere regiotoeslag, vastrecht, aansluitkosten, energiebelasting, opslag duurzame energie: ) van jouw nieuwe pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer het nieuwe contract binnen is, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis en zonder je te hoeven verantwoorden het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Oude contract opzeggen

Dat huidige gas & licht pakket wordt opgezegd. Dikwijls draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf dikwijls de huidige contracten moet opzeggen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan jouw toekomstige energieleverancier. In de regel gebeurt dit zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot 2 weken na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieleverancier stuurt de standen door naar de “vroegere” energiemaatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Ben je er doorheen gekomen? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal gas en stroom worden geleverd door de nieuwe energiemaatschappij in Eefde. Hiervoor krijg je natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Dit bedrag mag je gewoon wijzigen. Ook incasseer jij een overzicht + eindafrekening van de eerdere energieleverancier. Ga verder naar “Vattenfall stroom“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en je CO2 uitstoot verminderen. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn keuzes zijn wind en zon (stroom). Bijna alle aanbieders van energie doen hier aan mee. De leveranciers importeren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij organisaties in NL en daarbuiten.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie onderscheiden we 2 situaties: zonnepanelen installeren voor jullie eigen woning of specifiek zoeken naar een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en bovendien het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Daarvoor heb je recht op een aantrekkelijk tarief in de gemeente Lochem.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Middels dit systeem zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn relatief prijzig als je ze legt naast een Nefit, Intergas, Atag, AWB of Vaillant ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Zo kan je direct besparen op de energiekosten. Pelletkachels, Het warmtenet en Zonneboilers zijn goede alternatieven.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Deze windturbines leveren schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke maatschappij biedt groene stroom via wind. Meer hierover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Gelderland.

Energieverbruik minderen

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie kunt minderen levert dat een besparing op. Niet alleen op de kosten, maar ook op CO-2 uitstoot. Kies bijvoorbeeld bewust voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Eefde

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk aanbieders van energie in Eefde en betaal minder voor gas en licht!