Energieleveranciers Druten Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €265 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Druten vergelijken gaat eenvoudig met behulp van onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je treft onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek exclusieve welkomstkortingen die jij via de sites van bijv. Fenor en Innova Energie ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en prettig. Op deze pagina lees je nuttige toelichtingen en support ter ondersteuning bij het vinden van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat je moet weten over overstappen, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Druten

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Druten? Het is onmogelijk één energieleverancier te kwalificeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met factoren als: gas- en stroom consumptie en postcode. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt slechts ten dele de uiteindelijke energierekening. Check maar eens jullie jaarrekening van de energieleverancier: energiebelasting, verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht, regiotoeslag: het telt allemaal mee. Bovendien hanteren enkele maatschappijen een royale welkomstpremie voor consumenten die overstappen. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €135 tot €205. Nu ook online: energieleveranciers vergelijken Noordbeemster.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

In het kort: Het is best een gecompliceerde rekensom. De rekensom hoef je niet zelf te maken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Vandaag nog overstappen naar een goedkoop energiepakket in Druten mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en hoeveel stroom en gas je verbruikt in. Vervolgens vind je een resultatenpagina met beschikbare energie aanbieders. Jij kiest moeiteloos de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Het overstappen is zo rond gemaakt. Moeite bij het schatten van je gas & licht gebruik? Hierna bekijk jij het gas- en stroomverbruik van verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 725 m³
2 personen 2.250 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.300 m³
2 & 2 kinderen 3.700 kWh 1.800 m³
Familie (3 kinderen) 4.100 kWh 1.925 m³

Compleet aanbod

Alle landelijke organisaties vergelijken. Van Essent tot aan HVC.

Makkelijk besparen op energie

Eenvoudig vergelijken op prijs. Dit scheelt je zo €345 per jaar.

A la minute overstappen

Dankzij de overstapservice. Je komt niet zonder stroom of gas.

Energieprijzen vergelijken in Druten

Eenvoudig besparen op stroom en gas? Wil jij een betaalbaar energiepakket? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Dankzij energieleverancieractie.nl kan je moeiteloos energieprijzen Druten vergelijken. Vul jouw locatie en stoom/gas verbruik in en zoek snel het goedkoopste contract. Meer info over een zeker pakket? Bekijk dan de overkoepelende merksite. Ontdek nu alle populaire energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Meteen gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en achterhaal binnen no-time de milieuvriendelijkste of voordeligste energieleverancier voor jouw situatie. Vind alles uit over goedkoopste energie in Wijk bij Duurstede afsluiten.

Wil je nu proberen om gas en stroom te vergelijken in Druten?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
 3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Druten mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in Druten? Onder dit stukje doorzoek jij een ranglijst van standaard pakketten van de grote Nederlandse maatschappijen zoals Essent, Pure Energie, Vattenfall, Eneco, NLE maar uiteraard ook Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, ENGIE uitgaande van een verbruik van 2150 kWh – 3700 kWh stroom en 850 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

In ons land mag je helemaal zelf kiezen naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is het einde van de contractperiode in zicht, heb je een nieuwe woning gekocht, of wil je gewoon af van jouw huidige energieleverancier? Dan is overstappen van energieleverancier interessant. Dit is ten allen tijde mogelijk. Belangrijk: achterhaal wel de opgestelde regels van jouw energiemaatschappij. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Contracten vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Druten. Op het moment dat het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de nieuwe maatschappij. Aan de hand daarvan tref jij alle tarieven en condities (denk aan opslag duurzame energie, vastrecht, netbeheerkosten, aansluitkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, en het duurt een paar dagen.

2 weken bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je zonder consequenties en zonder opgaaf van reden jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie wordt geactiveerd volgens afspraak.

Opzeggen van huidige energiecontract

Het lopende pakket zal worden beëindigd. In de regel krijg je daarvoor hulp van het nieuwe energiebedrijf. Tip: ga je verhuizen? Dan moet je zelf dikwijls het contract opzeggen (online of per brief).

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een succesvolle overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw “nieuwe” maatschappij. Gewoonlijk dien je dit te doen zo’n week voor de gekozen dag van overstappen, maar het kan vaak nog tot een paar dagen na de gekozen overstapdatum. De toekomstige energieaanbieder communiceert dit weer richting jouw “oude” maatschappij zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in Druten. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze inschatting van kosten kan je altijd verhogen. Ook incasseer je een overzicht + eindafrekening van je voormalige energieaanbieder. Bezoek nu “Cogas gas“.

Groene stroom en zonnepanelen, hoe zit dat?

Duurzame energie is tegenwoordig een belangrijk thema. Onder andere je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn wind en zon (stroom). Bijna alle leveranciers hebben dit al geïntegreerd. De organisaties halen deze zonne-energie en windenergie vaak bij buitenlandse bedrijven.

Zonnepanelen

Ten aanzien van zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op je eigen huis of kiezen voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Investeren in zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen en daarnaast je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Daarvoor heb je recht op een tegemoetkoming in de gemeente Druten.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Op die manier verbruik je nauwelijks tot geen gas meer. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop als je ze legt naast een Vaillant, AWB, Atag, Nefit of Remeha ketel. Er is wel een subsidie (ISDE) beschikbaar. Zo bereik je een aanmerkelijke besparing op de energiekosten. Zonneboilers, Pelletkachels en Het warmtenet zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Op steeds meer plekken zie je grote parken met windmolens. De windturbine voorziet in 100% groene windstroom voor woningen in ons land. Niet elke leveranciers biedt deze vorm van stroom aan. Meer daarover wordt weergegeven in de energievergelijker. Wat ook in opkomst is: een deel van een windmolen kopen in provincie Gelderland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Zodra je jouw energieconsumptie vermindert kan je flink besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op de milieubelasting. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in Druten

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Druten en betaal minder voor gas en licht!