Energieleveranciers Driel Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €645 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Driel vergelijken is kinderspel met onze energievergelijker! Snel online energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ontdekt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Check alle speciale kortingsacties die jij niet via de normale weg bij bijvoorbeeld Eneco en UnitedConsumers kan afsluiten. Overstappen van energie gaat simpel en snel. Op deze pagina doorzoek jij handige details en adviezen dat je kunt gebruiken bij het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, hoe de overstapservice werkt, en wat jij kunt doen ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Driel

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Driel? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: energieconsumptie en woning. Daarnaast moet je verder kijken dan puur de energietarieven. Dat bepaalt slechts deels de uiteindelijke energierekening. Controleer maar de energie jaarrekening: energiebelasting, leveringkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, opslag duurzame energie: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Ook bieden flink wat organisaties een flinke welkomstpremie als jij naar hen overstapt. Deze loopt op van €135 tot €215. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Nijkerk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Feit: Je hebt te maken met nogal een ingewikkelde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Onze energievergelijker doet al het werk voor je. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in Driel juli 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + een schatting van je energieverbruik in. Daarna vind je een resultatenpagina met de goedkoopste energie aanbieders. Je ontdekt handig de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Oversluiten stelt niet veel voor, het is zo gepiept. Moeite bij het inschatten van gas en stroom verbruik? Hieronder bekijk jij het stroomverbruik en gasverbruik van verschillende type woningen en huishouden.


Soort woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 750 m³
2 persoons huishouden 2.300 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 3.000 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.725 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.225 kWh 2.100 m³

Alle organisaties

Alle populaire aanbieders vergelijken. Van Engie tot Vattenfall.

Altijd de laagste prijs

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen tot wel €455 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Driel

Niet langer teveel betalen voor stroom en gas? Geïnteresseerd in een voordelig energiepakket? Dan heb je de juiste website gevonden. Geholpen door de vergelijker kun jij ogenblikkelijk energieprijzen Driel vergelijken. Geef je woongegevens + energieverbruik in en kies vlug het goedkoopste pakket. Aanvullende info over een bepaald pakket? Dit vind je in het bedrijfsprofiel. Stap nu over naar alle energieaanbiedingen en actiekortingen. In luttele minuten stap jij over naar goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe kan ik het beste gas en elektriciteit vergelijken? Check het stappenplan die je hiernaast ziet en check direct de meest geschikte of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Bekijk ook de mogelijkheden voor: goedkoopste energie in Wezup afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in Driel?

 1. Geef jouw postcode door (Gelderland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Selecteer welke leverancier je nu hebt.
 4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Kies de beste aanbieding en stap direct online over.

Populaire energiepakketten in Driel juli 2024

Benieuwd naar de meest populaire energiecontracten in Driel? Hieronder doorzoek jij een opsomming met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Essent, Vattenfall, Eneco en ook Qurrent, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie met een verbruik van 2050 kWh – 4250 kWh stroom en 1250 m3 t/m 1700 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

In Nederland kies je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Loopt het contract bijna af, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet blij met je leverancier? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Kijk uit: achterhaal uiteraard de voorschriften van de energieaanbieder. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en regel jouw overstap snel online naar energiebedrijven in Driel. Als jij een contract hebt afgesloten zul jij een mail ontvangen van de aankomende organisatie. Hierin lees jij afgesproken prijzen en condities (zoals verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, netbeheerkosten, vastrecht: ) van het gekozen pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

14 dagen bedenktijd

Nadat jouw bestelling bevestigd wordt, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen mag je zonder consequenties en zonder specifieke reden het nieuwe contract cancellen. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat actuele pakket wordt beëindigd. In de regel zal jouw nieuwe aanbieder dit doen. Goed om te weten: ga je van woning wisselen? Jij zult dan doorgaans het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

Om het oversluiten te verwerken zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan jouw aanstaande aanbieder. Normaal gesproken wordt dit van je gevraagd een paar dagen voor de overstapdatum, maar soms gebeurt het ook 15 dagen nadat het contract is ingegaan. De nieuwe maatschappij communiceert dit weer richting jouw “oude” leverancier zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Ben je er doorheen gekomen? Dan wordt alles in orde gemaakt, en zal gas en stroom worden geleverd door jouw nieuwe energiemaatschappij in Driel. Je ontvangt hiervan een bevestiging en een opzetje voor het nieuwe termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij corrigeren. Tevens incasseren jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van de “vroegere” maatschappij. Check ook “Powerpeers gas“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is momenteel een hot topic. Hierbij kun je denken aan een gasvrij huis en het beperken van CO2 gebruik. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? Twee veelbesproken keuzes zijn zon en wind (energie). Een groot aantal aanbieders van energie maken hier graag gebruik van. De organisaties reserveren zonne-energie en stroom afkomstig van wind bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zonnepanelen installeren voor op jouw woning of speciaal op zoek gaan naar een stroomleverancier die werkt met zonne-energie. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je kunt je eigen stroom gebruiken en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Overbetuwe.

CV vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Door deze producten gaat je gasverbruik flink omlaag. Wanneer we het hebben over zonne-energie. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Nefit, Intergas, Atag of AWB ketel. De ISDE subsidie kun jij hierop wel toepassen. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Pelletkachels, Zonneboilers en Het warmtenet zijn ook populaire opties.

Windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in volledig groene windstroom aan de Nederlandse huishoudens. Niet elk energiepakket biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Ook interessant: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Gelderland.

Energieverbruik reduceren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Kijk dan ook kritisch naar je eigen verbruik. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te beperken kan je flink besparen. In de eerste plaats financieel gezien, maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot producten met A++ labels of LED verlichting. Direct energie besparen in Driel

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energie aanbieders in Driel en betaal minder voor gas en licht!