Energieleveranciers Doenrade Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar €235 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Doenrade vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met onze energievergelijker! Direct energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je achterhaalt probleemloos de goedkoopste energieleverancier die aansluit bij jouw wensen. Ontdek unieke acties die jij via de sites van onder andere Allure Energie en Innova Energie kan afsluiten. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat simpel en probleemloos. Op deze pagina doorzoek jij bruikbare informatie en tips t.b.v. het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, meer info over overstappen, en wat je moeten weten ten aanzien van groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Doenrade

Welke maatschappij biedt nu echt goedkope energie in Doenrade? Het is niet mogelijk één energieleverancier te bestempelen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: stroom- en gas consumptie en adres. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan enkel de energietarieven. Dit bepaalt maar beperkt de uiteindelijke energierekening. Bekijk maar eens je jaarafrekening: je vindt daar: regiotoeslag, opslag duurzame energie, aansluitkosten, vastrecht, verbruikskosten: hier betaal je (indirect) ook voor. Bovendien bieden sommige maatschappijen een aantrekkelijke welkomstpremie als je jouw contract oversluit. Dit kan zelfs oplopen van €185 t/m €270. Start nu ook met energieleveranciers vergelijken Nieuweschoot.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Ok: Het betreft best een gecompliceerde calculatie. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Doenrade april 2024? Vul je locatie in het zoekveld in + je geschatte verbruik in. Daarop doorzoek je een opsomming met beschikbare energiemaatschappijen. Jij kiest à la minute de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten gepiept. Advies nodig bij het schatten van je jaarlijkse energiegebruik? Op energieleverancieractie.nl check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij voor verschillende situaties.


Omschrijving Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Aantal bewoners Elektriciteit Gas
1 bewoner 1.850 kWh 750 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 2.800 kWh 1.450 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.775 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 2.075 m³

Alle organisaties

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Budget Energie tot aan NLE.

Vind het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Besparingen mogelijk tot €225 per jaar.

A la minute overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas of stroom.

Energieprijzen vergelijken in Doenrade

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Geïnteresseerd in een betaalbaar pakket? Hier tref je alle goedkope contracten. Op basis van de vergelijker kun jij eenvoudig energieprijzen Doenrade vergelijken. Voer je adres en verbruiksgegevens in, en bekijk moeiteloos het goedkoopste contract. Meer details over een bepaalde aanbieder? Ga dan verder naar site van de leverancier. Check nu de beste energie aanbiedingen en welkomstbonussen. Iedereen wil toch profiteren van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Wil jij direct gas en elektriciteit vergelijken? Volg de stappen die je hiernaast ziet en signaleer snel de “groenste” of meest goedkope energieleverancier passend bij je energieverbruik. Mensen zochten ook naar: goedkoopste energie in Westendorp afsluiten.

Hoe gaat gas en stroom vergelijken in Doenrade?

 1. Geef jouw postcode door (Limburg)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in Doenrade april 2024

Nieuwsgierig naar populaire energiecontracten in Doenrade? Op deze website vind je een ranglijst van beschikbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, NLE, Vattenfall, Essent, Eneco + Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Qurrent, Budget Energie op basis van een verbruik van 2400 kWh t/m 2800 kWh stroom en 950 m3 t/m 1450 m3 gas.

 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Wat moet ik weten over overstappen van energieleverancier?

Vandaag de dag beslis jij zelf waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is het einde van de contractperiode in zicht, sta je op het punt om te verhuizen, of ben je niet zo tevreden over jouw energieleverancier? Je kunt dan overstappen van energieleverancier. Dit kan praktisch eigenlijk altijd. Let op: bekijk altijd de kleine lettertjes van het gekozen energiepakket. Wat heb je afgesproken qua opzegtermijn, en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Vul je gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Doenrade. Nadat je aankoop is verzonden ontvang je ter bevestiging een mail of brief van de gekozen organisatie. Aan de hand daarvan bekijk jij de kosten en extra regels (bijvoorbeeld netbeheerkosten, energiebelasting, verbruikskosten, leveringkosten, regiotoeslag: ) van het gekozen pakket. Dit kan per mail of post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

14 dagen bedenktijd

Zodra jouw bestelling bevestigd wordt, mag je nog gebruik maken van 2 weken bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kan je kosteloos, of een uitgebreide toelichting te geven, het contract ongeldig verklaren. Vind je het allemaal prima? De overstap van energie is dan bindend.

Oude energiepakket opzeggen

Jouw werkende energiepakket wordt stopgezet. In de meeste gevallen wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Let op: overstappen vanwege verhuizing? Dan moet je zelf doorgaans het contract even opzeggen.

Meterstanden doorgeven

Om het oversluiten te verwerken moet je de meterstanden tijdig doorgeven aan de nieuwe energieaanbieder. Dikwijls dien je dit te doen iets voor de overstapdatum, maar het kan ook best 14 dagen na de gekozen overstapdatum. Jouw aanstaande maatschappij zal deze gegeven doorzetten naar jouw “oude” aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Overstap is geslaagd

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en start de levering van stroom en gas door jouw nieuwe energiemaatschappij in Doenrade. Je ontvangt hiervan natuurlijk een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Deze mag je op ieder moment verhogen. Tevens ontvang jij jouw persoonlijke eindafrekening van jouw “oude” leverancier. Bekijk ook “Endinet Groep actietarief“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Veelgehoorde kreten zijn je huis gasvrij verwarmen en minder CO2 uitstoten. Hoe wordt ik duurzamer met groene energie? De meest relevante opties zijn zonne-energie en windenergie. Veel van de energieleveranciers doen hier aan mee. De aanbieders kopen deze stroom – afkomstig van zon en wind – zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Omtrent zonne-energie kun jij kiezen: zonnepanelen laten plaatsen voor op het dak of kiezen voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zonnepanelen op je dak laten plaatsen is heel interessant. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom maar ook het overschot aan stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Jullie ontvangen hiervoor terugleververgoeding in de gemeente Schinnen.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De “ouderwetse” cv-ketel vervangen door warmtepomp is een andere populaire keuze. Middels dit systeem verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn nog best duur in verhouding tot een Vaillant, Atag, AWB, Remeha of Intergas ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energiekosten. Infraroodpanelen, Pelletkachels en Het warmtenet kun je ook nog afwegen.

Windenergie

In alle provincies kom je windmolens tegen. De windturbine voorziet in schone windstroom wat goed is voor het milieu. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. Extra info hierover zul je in de energievergelijker terugvinden. Misschien iets voor je: je eigen (stukje) windmolen aanschaffen in provincie Limburg.

Minder energie consumeren

Bewuster met elektriciteit omgaan? Dan moet je besparen op je verbruik. Op het moment dat je jouw eigen verbruik weet te beperken levert dat een besparing op. Niet onbelangrijk zullen de kosten minder worden, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparatuur met A of A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Doenrade

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiemaatschappijen in Doenrade en bespaar op gas en licht!