Energieleveranciers Diphoorn Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar snel €465 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Diphoorn vergelijken gaat eenvoudig door middel van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul alle velden in, en je achterhaalt direct de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel tijdelijke acties die je niet op de reguliere manier bij bijvoorbeeld Greenchoice of Oxxio kunt vinden. Het oversluiten gaat gemakkelijk en is zo gepiept. Op deze website bekijk je toepasbare gegevens en handreikingen bij het zoeken naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe een objectieve vergelijking in z’n werk gaat, meer info over overstappen, en wat er allemaal mogelijk is omtrent groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Diphoorn

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Diphoorn? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te noemen die daadwerkelijk het meest voordelig is. Dit wordt mede bepaald door aspecten als: verbruik (kWh en m3) en adres. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar exclusief de energietarieven. Deze bepalen slechts deels de maandelijks energierekeningen. Inspecteer maar eens de laatste jaarrekening: jij betaalt leveringkosten, netbeheerkosten, aansluitkosten, vastrecht, energiebelasting: het telt allemaal mee. Tevens verstrekken de meeste leveranciers een royale welkomstkorting voor overstappers. Soms krijg je ‘een bonus van liefst €140 – €195. Wellicht ook beschikbaar: energieleveranciers vergelijken Nieuwerkerk.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een aanzienlijk ingewikkelde calculatie. Schrik niet: dit hoef jij niet allemaal te doen. Dat doet onze gratis energievergelijker. Snel overstappen naar een goedkoop energiepakket in Diphoorn april 2024? Vul jouw postcode + huisnummer, en energieverbruik in. Daarna volgt een resultatenpagina met de meest voordelige energiebedrijven. Je treft à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en stroom. Oversluiten is binnen no-time gedaan. Hulp nodig bij het inschatten van jouw energieconsumptie? Op deze website check je het stroomverbruik en gasverbruik van grote en kleine gezinnen/woningen.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Elektriciteit Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 650 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.125 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.450 m³
Familie (2 kinderen) 3.650 kWh 1.750 m³
2 & 3 kinderen 4.325 kWh 1.950 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare partijen vergelijken. Van DELTA tot en met Vattenfall.

Besparen op je energie

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Besparingen mogelijk tot €375 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Dit kan met de overstapservice. Nooit zonder gas of stroom!

Energieprijzen vergelijken in Diphoorn

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Op zoek naar een voordelig contract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Op basis van energieleverancieractie.nl kun je rap energieprijzen Diphoorn vergelijken. Vul jouw locatie & energieverbruik in en selecteer vlug het goedkoopste pakket. Meer weten over een bepaalde leverancier? Klik dan op de overkoepelende merksite. Profiteer nu van de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Snel overstappen en genieten van goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen die je hiernaast ziet en vergelijk à la minute de duurzaamste of meest betaalbare energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Westbeemster afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Diphoorn?

 1. Voer jouw locatie in (Drenthe)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
 6. Kies voor groene of grijze stroom.
 7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en regel snel de overstap.

Populaire energiepakketten in Diphoorn april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Diphoorn? Nu check je een opsomming met meest bestelde pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Vattenfall, Greenchoice, Eneco, NLE, Pure Energie maar ook Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio uitgaande van een verbruik van 1800 kWh – 3100 kWh stroom plus 1000 m3 t/m 1800 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Als consument bepaal je zelf naar welk bedrijf je gaat om gas en licht af te nemen. Is je energiecontract bijna afgelopen, sta je op het punt om te verhuizen, of wil je gewoon af van jullie actuele energieaanbieder? Wacht dan niet langer met overstappen van energieleverancier. Dit is ten allen tijde mogelijk. Let op: bekijk ten alle tijde de voorwaarden van het energiecontract. Hoe zit het met de opzegtermijn, of volgt er een boete bij vroegtijdige contractbreuk?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en sluit het nieuwe abonnement af bij energiebedrijven in Diphoorn. Als het contract is doorgevoerd krijg je de bevestiging binnen van de nieuwe leverancier. Daarin lees je alle tarieven en extra regels (denk aan regiotoeslag, vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten, verbruikskosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, vaak binnen maximaal 10 werkdagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Nadat je jouw nieuwe contract ontvangen hebt, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. In deze 14 dagen heb je de mogelijkheid om gratis, of een uitgebreide toelichting te geven, het pakket annuleren. Wil je dan niet? De overstap van energie is dan bindend.

Opzeggen van huidige energiecontract

Dat lopende contract wordt opgezegd. In de regel doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: overstappen vanwege verhuizing? Jij zult dan normaliter het energiecontract beëindigen.

Het doorgeven van meterstanden

De overstap goed regelen? Dan dien jij de meterstanden op tijd door te geven aan de aanstaande leverancier. Gewoonlijk gebeurt dit vlak voor de gekozen dag van overstappen, echter soms ook tot twee weken na de overstapdatum. Jouw toekomstige energieleverancier speelt de standen door aan de eerdere leverancier die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan wordt de overstap afgewikkeld, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door de gekozen energiemaatschappij in Diphoorn. Ze sturen jou hiervan uiteraard een bevestiging met daarbij een indicatie van het termijnbedrag (voorschot). Je kunt dit gewoon wijzigen. Ook krijg je een eindafrekening van de “vroegere” energieaanbieder. Bezoek nu “Enexis actietarief“.

Zonnepanelen en groene energie, kan ik dat ook?

Duurzame energie is tegenwoordig een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Hierbij kun je denken aan een woning zonder gas en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De twee meest interessante mogelijkheden zijn zonnestroom en windenergie. Veel leveranciers doen hier aan mee. De maatschappijen reserveren zonne-energie en windenergie bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie heb je 2 opties: zonnepanelen laten plaatsen voor op je eigen huis of gaan voor een elektriciteit leverancier die rechtstreeks zonne-energie importeert. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan al snel lonen. Deze eigen stroom kan je in de woning gebruiken of uiteraard het overschot aan stroom terugleveren. Dit wordt in de volksmond ‘salderen’ genoemd. In ruil krijg je een leuke prijs in de gemeente Coevorden.

Gasgestookte ketel vervangen door Warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is ook een populaire optie. Zo zal je gasverbruik significant dalen. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. De (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Atag, AWB, Nefit of Remeha ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Zo kan je direct besparen op de energierekening. Het warmtenet, Zonneboilers en Pelletkachels kun je ook nog afwegen.

Groene windenergie

Op een groeiend aantal locaties zul je grote windmolens kunnen spotten. De windturbine voorziet in schone windstroom wat geleverd wordt aan huizen. Niet elk energiepakket doet hier aan mee. Een uitgebreide filter zul je in de energievergelijker terugvinden. Nieuw: zelf investeren in een collectieve windmolen in provincie Drenthe.

Energieverbruik minderen

Streef jij naar een duurzame aardbol? Dan moet je besparen op je verbruik. Als je het verbruik van energie weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op het vervuilen van de aarde. Ga zoveel mogelijk voor zuinige apparaten en A++ labels of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Diphoorn

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in Diphoorn en bespaar op gas en licht!