Energieleveranciers Den Haag Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Den Haag vergelijken gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van onze energievergelijker! A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je ziet ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel unieke aanbiedingen die je niet via de website van bijvoorbeeld Greenchoice en Vrijopnaam ontvangt. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat moeiteloos en zonder problemen. Op deze pagina vergaar je nuttige toelichtingen en tips voor het uitzoeken van de goedkoopste energieaanbieder, hoe je het beste kunt vergelijken, wat precies de overstapservice is, en wat jij kunt doen rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier Den Haag

Waar moet ik zijn voor goedkope energie in Den Haag? Er is helaas niet één energieleverancier te markeren die echt het goedkoopste is. Het heeft te maken met jouw specifieke wensen: energieverbruik en woonplaats. Eveneens zijn er meer zaken belangrijk dan uitsluitend de energiekosten. Dat beslaat maar beperkt de energierekening. Check maar eens jullie jaarafrekening: je vindt daar: leveringkosten, opslag duurzame energie, energiebelasting, regiotoeslag, verbruikskosten: stuk voor stuk kostenposten die meetellen. Verder gunnen flink wat leveranciers een hoge welkomstpremie bij het overstappen. In de praktijk ligt varieert dit van €105 tot +/- €200. Andere regio? Begin nu direct met energieleveranciers vergelijken Breda.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Kortom: Het gaat om een aardig moeilijke berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Ogenblikkelijk overstappen naar een goedkoop energiepakket in Den Haag april 2024? Geef je adresgegevens plus energieverbruik in. Daarop volgt een overzicht met relevante energie aanbieders. Jij kiest meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Overstappen is zo rond gemaakt. Advies nodig bij het invoeren van jouw energieconsumptie? Op energieleverancieractie.nl check je het stroom- en gasverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Soort huis Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 650 m³
2 personen 2.200 kWh 1.050 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.725 m³
Gezin + 3 kinderen 4.000 kWh 1.975 m³

Alle leveranciers

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Oxxio.

Makkelijk besparen op energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Dit scheelt je zo €305 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Geen moment zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Den Haag

Zoek jij aantrekkelijke stroom- en gastarieven? Ben jij op zoek naar een goedkoop contract voor jouw energie? Dan zit je hier helemaal goed! Op basis van onze tool kan men ogenblikkelijk energieprijzen Den Haag vergelijken. Voer je adres & gas/licht inschatting in en selecteer ogenblikkelijk de goedkoopste maatschappij. Meer weten over een zekere leverancier? Dit vind je in site van de leverancier. Stap nu over naar de beste energie aanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
A la minute gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen rechts en vergelijk à la minute de duurzaamste of goedkoopste energieleverancier voor je verbruik. Lees nu verder over goedkoopste energie in Langerak afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Den Haag?

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in (Zuid-Holland)
 2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Den Haag april 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Den Haag? Op deze pagina check je een ranglijst van gangbare pakketten van grote NL energiemaatschappijen als Pure Energie, Essent, Greenchoice, Eneco, Vattenfall en natuurlijk Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Powerpeers met een verbruik van 2450 kWh – 4250 kWh stroom plus 1300 m3 t/m 1650 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig beslis jij zelf bij welke partij jij gas en licht koopt. Ben je bij contractvrij, ga je van huis wisselen, of ben je niet zo tevreden over jouw bestaande maatschappij? Wellicht is het tijd voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: check zeker even de condities van het gekozen energiepakket. Welke opzegtermijn geldt er, en is er een boete bij tussentijds opzeggen?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in Den Haag. Vanaf het punt dat het contract is doorgevoerd zul jij een mail ontvangen van de nieuwe energiemaatschappij. Aan de hand daarvan vind je de geldige tarieven en voorwaarden (denk hierbij aan vastrecht, regiotoeslag, energiebelasting, verbruikskosten, opslag duurzame energie: ) van het energiecontract. Deze brief of mail ontvang je altijd, in de regel binnen 14 dagen.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer de bestelling in goede orde binnengekomen is, krijg je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn heb je de mogelijkheid om gratis, of een geldige reden op te geven, jouw aanvraag annuleren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is nu definitief.

Oude contract opzeggen

Je actuele energiecontract wordt stopgezet. Normaal gesproken wordt dit geregeld door de nieuwe aanbieder. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Bij dit scenario moet je zelf doorgaans het energiecontract beëindigen.

Jouw meterstanden doorgeven

Voor een geslaagde overstap wordt gevraagd de actuele meterstanden te sturen aan jouw “nieuwe” maatschappij. Meestal dien je dit te doen iets voor de ingangsdatum, maar het kan vaak nog tot 1 of 2 weken na de overstapdatum. De toekomstige energiemaatschappij stuurt de standen door naar jouw oude leverancier zodat deze de eindafrekening kan maken.

Je bent overgestapt van energieaanbieder

Alle stappen doorlopen? Dan wordt alles definitief gemaakt, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Den Haag. Het is nog even wachten op vanzelfsprekend een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Voorts krijg je te maken met een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “elektriciteit van Pure Energie“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een hot topic. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en minder CO2 uitstoten. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? 2 relevante opties zijn opties zijn zonne-energie en windenergie. Bijna alle energieleveranciers hebben dat in hun portfolio. De leveranciers halen deze zonne-energie en stroom afkomstig van wind zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Wat betreft zonne energie kun jij kiezen: het kopen van zonnepanelen voor jullie eigen woning of gaan voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Zelf zonnepanelen plaatsen is aantrekkelijk (terugverdientijd). Je hebt de mogelijkheid je eigen stroom af te nemen plus je overschot aan stroom terugleveren. Dit terugleveren heet “salderen”. Je ontvangt hiervoor een kleine vergoeding in de gemeente Den Haag.

CV vervangen door Warmtepomp

De cv-ketel vervangen door warmtepomp zien we meer en meer terug. Daardoor kan je het gasverbruik flink reduceren. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen zijn nog best duur als je ze legt naast een Atag, Intergas, Vaillant, AWB of Nefit ketel. Wel is er een (ISDE) subsidie mogelijk. Dan kan jij snel gaan besparen op de energienota. Zonneboilers, Het warmtenet en Infraroodpanelen zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door heel Nederland zie je grote parken met windmolens. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom voor woningen in ons land. Niet elke aanbieder biedt groene stroom via wind. De mogelijkheid hierop te selecteren vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Zuid-Holland.

Energieverbruik reduceren

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij de energievraag minimaliseert kan dat al flink schelen. Denk dan niet alleen aan energietarieven maar ook op de uitstoot van CO2. Probeer je te beperkten tot apparaten met een A+ label of energiezuinige LED verlichting. Tijd voor actie: nu energie besparen in Den Haag

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiepakketten in Den Haag en bezuinig op gas en licht!