Energieleveranciers Den Andel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar wel €605 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in Den Andel vergelijken is kinderspel dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je vind hier alle exclusieve kortingsacties die jij via de sites van o.a. Greenchoice en Vattenfall ontvangt. Overstappen van energie gaat moeiteloos en vlug. Op deze pagina vergaar je toepasbare informatie en adviezen ten behoeve van het vergelijken van de goedkoopste energieaanbieder, het eerlijk vergelijken van prijzen, hoe je snel kunt overstappen, en hoe het zit omtrent groene energie.


Goedkoopste energieleverancier Den Andel

Bij welke energiemaatschappij moet ik zijn voor goedkope energie in Den Andel? Er is helaas niet één energieleverancier te onderscheiden die echt het goedkoopste is. Dit wordt beïnvloed door indicatoren zoals: energieconsumptie en woonplaats. Verder zijn er meer zaken belangrijk dan alleen de energiekosten. Dat bepaalt maar voor een deel de uiteindelijke energierekening. Doorzoek maar eens jouw jaarrekening van jouw huidige energiemaatschappij: verbruikskosten, energiebelasting, leveringkosten, vastrecht, opslag duurzame energie: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Bovendien schenken enkele bedrijven een royale welkomstpremie voor overstappers. Deze loopt op van €85 t/m €270. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Nieuw Beerta.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Het betreft best een gecompliceerde berekening. Je hoeft de rekenmachine er niet bij te pakken. De energievergelijker zal je daarbij ondersteunen. À la minute overstappen naar een goedkoop energiepakket in Den Andel mei 2024? In stap 1 vul jij jouw postcode en je totale jaarverbruik in. Hierna tref jij een overzicht met de goedkoopste energiemaatschappijen. Je selecteert binnen no-time de goedkoopste leverancier van stroom en gas. De overstap is binnen enkele minuten rond gemaakt. Hulp nodig bij het doorgeven van gas en stroom verbruik? Op de site check je het gemiddelde gas- en stroomverbruik bij verschillende gezinsgroottes en soort woningen.


Type woning Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.800 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.475 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.775 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.625 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 1.900 m³

Alle pakketten

Alle betrouwbare aanbieders vergelijken. Van Energiedirect.nl tot aan UnitedConsumers.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Eenvoudig vergelijken op prijs. Bespaar tot wel €405 per jaar.

Makkelijk overstappen

Hiervoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder stroom of gas!

Energieprijzen vergelijken in Den Andel

Wil jij ook besparen op stroom en gas? Op zoek naar een goedkoop energiecontract? Vele consumenten zijn jou al voorgegaan. Door middel van de vergelijker kun jij eenvoudig energieprijzen Den Andel vergelijken. Voer je adres plusstoom/gas verbruik in en zoek ogenblikkelijk het goedkoopste contract. Meer informatie m.b.t. een zekere leverancier? Dat is te vinden in het bedrijfsprofiel. Ontdek nu alle energieaanbiedingen en welkomstkortingen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen nieuw energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Maak gebruik van het stappenplan aan de rechterkant en ontdek eenvoudig de meest geschikte of goedkoopste energieleverancier passend bij je energieverbruik. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Wateren afsluiten.

Hoe kan ik gas en stroom vergelijken in Den Andel?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Groningen)
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
 5. Kies de contractsduur die bij je past (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef jouw voorkeur voor groene energie.
 7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.

Populaire energiepakketten in Den Andel mei 2024

Wat zijn nu de populaire energiecontracten in Den Andel? Op energieleverancieractie.nl doorzoek jij een opsomming met gangbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als Eneco, NLE, Essent, Greenchoice, Vattenfall en natuurlijk Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers uitgaande van een verbruik van 2300 kWh – 2900 kWh stroom en 800 m3 tot 1600 m3 gas.

 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik overstappen van energieleverancier?

In dit land ben je vrij om te kiezen bij wie je gas en licht afneemt. Loopt het contract bijna af, ga jij verhuizen, of ben je ontevreden over jouw huidige energiemaatschappij? Kies dan voor overstappen van energieleverancier. Overstappen kan op ieder gewenst moment. Advies: controleer wel de opgestelde regels van de energieaanbieder. Heb je maken met een opzegtermijn en geldt er een opzegvergoeding als ik voortijdig opzeg?

Vergelijken en overstappen

Voer de gevraagde gegevens in en maak de overstap online in orde naar energiebedrijven in Den Andel. Vanaf het punt dat je aankoop is verzonden krijg je de bevestiging binnen van de gekozen aanbieder. In deze mail of brief zie je de prijzen en extra regels (denk aan vastrecht, leveringkosten, opslag duurzame energie, regiotoeslag, energiebelasting: ) van jouw nieuwe pakket. Deze brief of mail ontvang je altijd, vaak binnen een week.

Wettelijke bedenktijd

Nadat de bestelling in goede orde binnengekomen is, heb je nog 14 dagen bedenktijd. Binnen deze termijn mag je zonder kosten, of een geldige reden op te geven, het contract ongeldig verklaren. Wil je dan niet? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Huidige contract beëindigen

Jullie vorige energiepakket wordt beëindigd. Normaal gesproken doet de nieuwe aanbieder dit. Goed om te weten: staat er een verhuizing op stapel? Jij zult dan in de meeste gevallen het contract opzeggen (online of per brief).

Doorgeven van meterstanden

Voor een geslaagde overstap zullen de huidige meterstanden moeten worden gestuurd aan de nieuwe energiemaatschappij. In de meeste gevallen gebeurt dit iets voor de gekozen dag van overstappen, hoewel het soms ook uitloopt tot twee weken na de gekozen overstapdatum. Jouw “nieuwe” maatschappij stuurt de standen door naar je voormalige aanbieder zodat zij een eindafrekening voor jou kunnen opstellen.

Het overstappen is gelukt

Is dit allemaal goed gegaan? Dan worden de laatste puntjes op de i gezet, en zal de levering van energie (stroom) beginnen door je nieuw gekozen energiemaatschappij in Den Andel. Hiervoor krijg je een bevestiging en een voorstel voor een voorschotbedrag. Deze inschatting van kosten kan je altijd verlagen. Ook incasseer jij een jaaroverzicht en eindafrekening van de eerdere maatschappij. Check ook “Budget Energie actietarief“.

Zonnepanelen voor groene stroom, werkt dat?

Duurzame energie is vandaag de dag een onderwerp waar veel over gesproken wordt. Denk aan je huis gasvrij verwarmen en de uitstoot van CO2 reduceren. Hoe kan ik aan de slag met groene energie? Twee veelbesproken opties zijn windenergie en zonne-energie. De meeste energie-aanbieders hebben dat in hun portfolio. De bedrijven kopen deze zonnestroom en windenergie zowel bij Nederlandse bedrijven als EU.

Zonnepanelen

Met betrekking tot zonne energie kun jij kiezen: zelf zonnepanelen aanschaffen voor jullie eigen woning of bewust de keuze maken voor een stroomaanbieder die zonne-energie inkoopt. Zelf zonnepanelen plaatsen kan al snel lonen. Je kunt je huis dan voorzien eigen stroom en natuurlijk de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Je ontvangt hiervoor een leuke prijs in de gemeente Winsum.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De traditionele cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Door deze producten verbruik je amper nog gas. Echter ga je wel meer stroom gebruiken. Deze (hybride) warmtepompen zijn niet goedkoop wanneer je het vergelijk met een Vaillant, Remeha, Nefit, Atag of AWB ketel. Vanuit de overheid is er een subsidie te krijgen (ISDE). Dit betekent een aanzienlijke besparing op de energienota. Het warmtenet, Infraroodpanelen en Pelletkachels zijn ook innovatieve producten.

Windenergie

Door het hele land vormen windmolens het landschap. Windturbines genereren volledig zuivere windstroom waarmee je extra duurzaam bezig bent. Niet elk energiecontract biedt deze vorm van stroom aan. Extra info hierover vind je in onze energievergelijker. Nieuw: investeren in een eigen windmolen (collectief) in provincie Groningen.

Minder energie consumeren

Wil jij duurzaam met elektriciteit bezig zijn? Het eerste wat je kunt doen is minder elektriciteit verbruiken. Op het moment dat jij jouw persoonlijke energieconsumptie weet te verkleinen zal de besparing groot zijn. En dan hebben we het niet alleen over de energierekening, maar ook op CO-2 uitstoot. Koop specifiek apparaten met een A+ label of LED lampen. Ga op de kosten van energie besparen in Den Andel

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk aanbieders van energie in Den Andel en bezuinig op gas en licht!