Energieleveranciers De Falom Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar zo €495 per jaar


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers in De Falom vergelijken gaat eenvoudig dankzij onze energievergelijker! Wil jij ook energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je ziet à la minute de goedkoopste energieleverancier voor jouw specifieke situatie. Je checkt zo veel speciale welkomstkortingen die jij niet via de normale weg bij bijv. Essent of Qurrent ontvangt. Het oversluiten gaat moeiteloos en kost slechts een paar minuten. Hier vergaar je toepasbare informatie en hulp bij het speuren naar de goedkoopste energieaanbieder, hoe je onze vergelijker het beste kunt gebruiken, wat je moet weten over overstappen, en wat je moeten weten rondom groene energie.


De goedkoopste energieleverancier De Falom

Wat is het beste adres voor goedkope energie in De Falom? Goed om te weten: er is niet één energieleverancier te markeren die de laagste prijzen hanteert. Het is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie: gas- en stroomverbruik en postcode. Eveneens ga je te kort door de bocht als je kijkt naar enkel de energietarieven. Dat beslaat slechts ten dele de maandelijks energierekeningen. Controleer maar de energie jaarrekening: regiotoeslag, netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting, verbruikskosten: het is dus niet alleen het verbruik wat je betaalt. Daarnaast geven veel leveranciers een hoge welkomstkorting bij het overstappen. Dit kan zelfs oplopen van €90 tot €290. Op energieleverancieractie.nl bekijk je ook energieleveranciers vergelijken Moergestel.

Goedkoop stroom en gas afsluiten

Opletten: Je hebt te maken met een behoorlijk gecompliceerde berekening. Gelukkig hoef je dit niet zelf te doen. Dit wordt gedaan door de energievergelijker. Nu overstappen naar een goedkoop energiepakket in De Falom mei 2024? Geef je adresgegevens plus een schatting van je energieverbruik in. Daarop vind je een lijst met relevante energiebedrijven. Jij kiest eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom. De overstap stelt niet veel voor, het is zo doorgevoerd. Tips gebruiken bij het schatten van jullie energieverbruik? Op deze pagina vind jij het gas- en stroomverbruik van voor verschillende situaties.


Omschrijving Gasverbruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.500 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Aantal bewoners Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.825 kWh 650 m³
2 personen 2.475 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 3.025 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.600 kWh 1.600 m³
Familie (3 kinderen) 4.150 kWh 2.000 m³

Alle leveranciers

Alle gangbare partijen vergelijken. Van Greenchoice tot aan Oxxio.

Flink besparen op jouw energie

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €315 per jaar.

A la minute overstappen

Profiteer van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en stroom.

Energieprijzen vergelijken in De Falom

Vandaag nog besparen op stroom en gas? Overstappen op een goedkoop contract? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van energieleverancieractie.nl kunnen jullie snel energieprijzen De Falom vergelijken. Geef je huisnummer en postcode en ook energieverbruik in en bekijk rap het goedkoopste contract. Meer info over een bepaald pakket? Bekijk dan site van de leverancier. Ontdek nu de belangrijkste energie aanbiedingen en overstap bonussen. Binnen 5 minuten ben je overgestapt op goedkoop gas en licht.

Overstappen ander energiepakket
Hoe werkt gas en elektriciteit vergelijken? Bekijk de handige stappen op deze pagina en signaleer rap de beste of goedkoopste energieleverancier voor je huis. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste energie in Vriescheloo afsluiten.

Hoe kan ik snel gas en stroom vergelijken in De Falom?

 1. Stap 1 is het invullen van je locatie (Friesland)
 2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
 6. Vink eventueel groene energie aan.
 7. Klik op de aanbieding van je voorkeur en stap moeiteloos online over.

Populaire energiepakketten in De Falom mei 2024

Op zoek naar de meest populaire energiecontracten in De Falom? Hier lees je een opsomming met beschikbare pakketten van de bekende energiemaatschappijen als NLE, Pure Energie, Essent, Vattenfall, Eneco en natuurlijk Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl met een verbruik van 1800 kWh – 2650 kWh stroom plus 1200 m3 – 1700 m3 gas.

 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Hoe kan ik snel overstappen van energieleverancier?

Tegenwoordig mag je helemaal zelf kiezen waar je jouw gas en licht “inkoopt”. Is jouw energiecontract verlopen, ga je binnenkort ergens anders wonen, of ben je ontevreden over jouw huidige leverancier? Je kunt dan overwegen om over te stappen van energieleverancier. Dit mag op elk moment. Belangrijk: controleer zeker even de voorschriften van het huidige contract. Hoe zit het met de opzegtermijn, en/of krijg je bij vroegtijdig opzeggen een boete?

Energieaanbieders vergelijken en overstappen

Vul jouw locatie, verbruik en wensen in, en gebruik de overstapservice voor energiebedrijven in De Falom. Als je een bestelling hebt geplaatst krijg je een bevestigingsmail of brief van de gekozen maatschappij. In dit schrijven bekijk jij alle tarieven en bijkomende kosten (bijvoorbeeld vastrecht, energiebelasting, netbeheerkosten, opslag duurzame energie, aansluitkosten: ) van het contract. Je ontvangt dit digitaal of per post, doorgaans binnen 2 weken.

Bedenktijd bij energiepakket

Wanneer jouw bestelling bevestigd wordt, heb je recht op een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 14 dagen mag je zonder kosten en zonder opgaaf van reden je nieuwe abonnement opzeggen. Doe je niets? Het overstappen van energie is dan rechtsgeldig.

Opzeggen van huidige energiecontract

Jullie vorige energiecontract wordt stopgezet. Normaal gesproken draagt de nieuwe maatschappij hier zorg voor. Advies: overstappen vanwege verhuizing? Je moet dan zelf in de meeste gevallen het oude abonnement annuleren.

Het doorgeven van meterstanden

Voor een succesvolle overstap ben je verplicht de meterstanden door te geven aan de toekomstige energiemaatschappij. Gewoonlijk dien je dit te doen iets voor de datum van overstap, maar soms gebeurt het ook 15 dagen nadat het contract is ingegaan. Jouw toekomstige maatschappij communiceert dit weer richting je voormalige energieaanbieder die dan een eindafrekening van je verbruik kan berekenen.

Je bent overgestapt

Het hele stappenplan afgerond? Dan wordt de overstap afgerond, en start de levering van stroom en gas door de gekozen energiemaatschappij in De Falom. Hiervoor krijg je uiteraard een bevestiging aangevuld met een voorstel van het termijnbedrag (voorschotbedrag). Deze schatting van verbruikskosten mag jij bewerken. Tevens krijgen jullie een jaaroverzicht en eindafrekening van jouw “oude” energieleverancier. Ga verder naar “Stedin welkomstkorting“.

Hoe zit het met groene stroom en zonnepanelen?

Duurzame energie is tegenwoordig een veelbesproken doelstelling. Veelgehoorde kreten zijn wonen zonder gasaansluiting en het beperken van CO2 gebruik. Hoe kan ik groene energie gebruiken? De meest relevante opties zijn zonne-energie en windenergie. Veel energiemaatschappijen werken hier dan ook graag mee. De organisaties reserveren stroom – afkomstig van zon en wind – bij Europese bedrijven of lokale partijen.

Zonnepanelen

Inzake zonne-energie zijn er meerdere keuzes: zelf zonnepanelen aanschaffen voor op het dak of bewust de keuze maken voor een elektriciteitsmaatschappij die investeert in zonneparken. Je eigen stroom genereren met zonnepanelen kan heel lucratief zijn. Jij kan je stroom dan zelf gebruiken of uiteraard de “extra” stroom terugleveren. Maatschappijen noemen dit vaak salderen. Hiervoor ontvang je een kleine vergoeding in de gemeente Dantumadiel.

CV-ketel vervangen voor een warmtepomp

De gasgestookte cv-ketel vervangen door warmtepomp is sterk in opkomst. Op die manier zal je gasverbruik significant dalen. Je stroomverbruik neemt wel toe. Hybride warmtepompen vergen een aardige investering i.v.m. een Atag, AWB, Nefit, Remeha of Vaillant ketel. De landelijke ISDE subsidie maakt het wel aantrekkelijk. Je kunt flink besparen op de energienota. Zonneboilers, Pelletkachels en Infraroodpanelen zijn goede alternatieven.

Windenergie

Op steeds meer plekken kom je windmolens tegen. Deze windturbines leveren 100% groene windstroom wat goed is voor het milieu. Niet ieder energiecontract biedt groene stroom via wind. Meer daarover vind je in onze energievergelijker. Misschien iets voor je: collectief een windmolen laten plaatsen in provincie Friesland.

Besparen op je verbruik

Vind jij een schoner milieu belangrijk? Dan moet je kijken naar jullie elektriciteit consumptie. In het geval jij de energievraag weet te beperken kan je dat aanzienlijk besparen. Niet alleen maar op de energienota, maar ook op CO-2 uitstoot. Ga zoveel mogelijk voor apparatuur met A of A+ label of Ledverlichting. Begin vandaag nog met energie besparen in De Falom

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiemaatschappijen in De Falom en betaal minder voor gas en licht!